Maak het verschil met een bijbaan bij de overheid

Wij verbinden communicatief vaardige en gedreven studenten aan werk met impact bij gemeenten. Je gaat aan de slag op het klantcontactcentrum (KCC) en ontwikkelt je tot allround medewerker. Een goed betaalde flexibele (bij)baan waarmee jij elke dag mensen helpt.

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Zet je carrière vanaf dag 1 in stroomversnelling door impact te maken met je (bij)baan bij de overheid. Met behulp van Aethon maak jij impact op: 

  • De maatschappij
  • Je bankrekening
  • Je carrière

Ga dwars door barrières en maak impact op jouw manier! 

“Eén van mijn beweegredenen voor deze baan is toch wel het opbouwen van een netwerk.”

Ghislaine-Nevada – Masterstudente Recht

Met een frisse blik het verschil maken voor de gemeente

Je gaat aan de slag op het klantcontactcentrum (KCC) en ontwikkelt je tot allround medewerker. Een goed betaalde flexibele bijbaan waarmee jij elke dag mensen helpt. Dit kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan telefonisch contact, als front-office medewerker of als receptionist(e). Daarnaast word je ingezet als Webcare Medewerker. Via alle online kanalen die de gemeente rijk is sta jij in contact met haar burgers en weet je hen te voorzien van passend advies omtrent openingstijden, documentaanvragen, uitgiftes en vergunningen. Je leert veel over wet- en regelgeving, communicatie en bouwt aan een relevant netwerk!

Bekijk alle vacatures

Solliciteren bij Aethon

Aethon biedt studenten de kans om tijdens hun studie ervaring op te doen met een relevante (bij)baan bij een gemeente. Wanneer onze (bij)baan jouw interesse heeft gewekt, kan je direct solliciteren. Je ontvangt vervolgens een kort neuro-assessment (max. 5 minuten) waarin je o.a. wordt getoetst op betrokkenheid, stress en motivatie.

Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de ideale (bij)baan bij de overheid voor jou te zoeken. Zo zorgen we voor een (bij)baan die perfect past bij jou en jouw ambities.

Bekijk alle vacatures

Scholingsroute

Om aan de slag te gaan bij de overheid zal je een aantal korte thuistrainingen volgen. Deze online trainingen zorgen ervoor dat jij met een rugzak vol kennis aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers.

Je leert in deze trainingen basiswetgeving, communicatie en alle zaken die jij moet weten voor aanvang van je eerste diensten. De training sluit je af met een examen en certificaat.

Lees verder

Aethon Aecadamy

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers in krappe sectoren, bieden we jou handvatten met inhoudelijke trainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groei jij als professional, en als mens.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Van talent naar professional

Wanneer je een (bij)baan hebt bij Aethon en je studie komt tot zijn einde is het tijd om te kijken naar die volgende stap. De Aethon Groep helpt je hier graag bij! Zo is het mogelijk om via een op-maat-ontwikkeltraject jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Overheidsinstellingen waar wij mee samenwerken

Ghislaine-Nevada - Medewerker KCC

"Ik heb nu al een netwerk opgebouwd!"

Overheid
Read more about Ghislaine-Nevada - Medewerker KCC