Bijbaan bij de overheid

Een mooie (bij)baan bij de overheid die goed te combineren is met je studie. Wij verbinden communicatieve en gedreven studenten aan vacatures bij de semi-overheid in jouw regio. Je gaat aan de slag op het klantcontactcentrum (KCC) en ontwikkelt je tot allround medewerker. Een goed betaalde flexibele (bij)baan waarmee jij elke dag mensen helpt.

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Jouw carrière in stroomversnelling met je (bij)baan bij de overheid. Je doet studierelevante werkervaring en gaat lekker bijverdienen. Met jouw (bij)baan bij Aethon maak jij impact op:

  • je netwerk
  • je carrière
  • én jouw bankrekening

“Eén van mijn beweegredenen voor deze baan is toch wel het opbouwen van een netwerk.”

Ghislaine-Nevada – Masterstudente Recht

Met een frisse blik het verschil maken voor de gemeente

Je gaat aan de slag op het klantcontactcentrum (KCC) en ontwikkelt je tot allround medewerker. Een goed betaalde flexibele (bij)baan waarmee je als front-office medewerker of als receptionist(e) elke dag mensen helpt. Daarnaast word je ingezet als webcare medewerker. Via alle online kanalen die de gemeente rijk is sta je in contact met haar burgers. Zo weet je hen te voorzien van passend advies omtrent openingstijden, documentaanvragen, uitgiftes en vergunningen. Je bouwt ervaring op met wet- en regelgeving, leert communiceren met cliënten en bouwt een relevant netwerk op.

Bekijk alle vacatures

Heeft één van onze (bij)banen bij de gemeente jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via het sollicitatieformulier bij de vacature. Je zult via een e-mail een uitnodiging ontvangen om een aantal vragen te beantwoorden. Na het beantwoorden van deze vragen kan je direct een (telefonische) afspraak met een recruiter inplannen!

Bekijk alle vacatures

 

Om aan de slag te gaan bij de overheid zal je een aantal korte thuistrainingen volgen. Deze online trainingen zorgen ervoor dat jij met een rugzak vol kennis aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers.

Je leert in deze trainingen basiswetgeving, communicatie en alle zaken die jij moet weten voor aanvang van je eerste diensten. De training sluit je af met een examen en certificaat.

Lees verder

 

 

Ook als je al aan de slag bent bij één van onze opdrachtgevers, bieden we je handvatten door opleidingsprogramma’s en trainingen te volgen. Deze worden aangeboden binnen jouw inhoudelijke vakgebied en sluiten aan op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Ben je bijna afgestudeerd? Dan helpt de Aethon Groep je bij de volgende stap in je carrière. Wij bieden een op maat gemaakt ontwikkeltraject om jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Overheidsinstellingen waar wij mee samenwerken

Ghislaine-Nevada - Medewerker KCC

"Ik heb nu al een netwerk opgebouwd!"

Overheid
Lees meer over Ghislaine-Nevada - Medewerker KCC