Bijbaan in de kinderopvang

Vind je het leuk om met kinderen te werken en tegelijkertijd werkervaring op te doen? Aethon verbindt gedreven studenten aan leuk en betekenisvol werk in de kinderopvang. Maak van de tijd op de buitenschoolse opvang of het kinderdagverblijf een feestje voor alle kinderen. Zet jouw skills in en ga aan de slag als pedagogisch medewerker. Een (bij)baan die je kunt afstemmen op je studie, stage of vakantieplannen.

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Jouw loopbaan in stroomversnelling met je (bij)baan in de kinderopvang. Met studierelevante werkervaring vergroot jij jouw kansen op de arbeidsmarkt en je gaat lekker bijverdienen. Met jouw (bij)baan bij Aethon maak jij impact op:

  • Je netwerk
  • Je carrière
  • De kinderen

“Het is de ervaring dubbel en dwars waard”

Shanice – Student Social Work

Pedagogisch verantwoord aan de slag!

Als pedagogisch medewerker geef je de kinderen de ruimte om op eigen tempo de wereld te ontdekken. Spelen, ontdekken en lekker ravotten horen allemaal bij de ontwikkeling van het kind en jij organiseert en begeleidt deze activiteiten met veel energie. Jij bent verantwoordelijk en voorziet in de behoeftes van het kind.

Op het kinderdagverblijf werk je met verschillende leeftijdsgroepen. Je verzorgt baby’s, dreumesen en peuters van 0 tot 4 jaar en helpt hen met hun ontwikkeling. Bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) werk je met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Je haalt hen op van school en bezorgt de kinderen na schooltijd een leuke dag door met hen speel- en knutselactiviteiten te ondernemen. Deze dragen actief bij aan de taal-, cognitieve- en sociale vaardigheden.

Bekijk alle vacatures

 

 

Wat je wilt weten over werken bij Aethon

Ben jij geïnteresseerd in één van onze (bij)banen? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Houd na het afronden van het sollicitatieformulier jouw inbox in de gaten. Per e-mail ontvang je nog een aantal vragen die beantwoord moeten worden en ontvang jij direct een uitnodiging om een telefonische afspraak in te plannen met onze recruiters.  Het invullen hiervan duurt maximaal twee minuten en laat jou direct zien of wij een match zijn.

Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de ideale (bij)baan bij de kinderopvang voor jou te zoeken. Zo zorgen we voor een (bij)baan die perfect past bij jou en jouw ambities.

Lees verder

Ook als je al aan de slag bent bij één van onze opdrachtgevers, bieden we je handvatten door opleidingsprogramma’s en trainingen te volgen. Deze worden aangeboden binnen jouw inhoudelijke vakgebied en sluiten aan op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Ben je bijna afgestudeerd? Dan helpt de Aethon Groep je bij de volgende stap in je carrière. Wij bieden een op maat gemaakt ontwikkeltraject om jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Kinderdagverblijven waar wij mee samenwerken

Verhalen van medewerkers

Evelien - Medewerker BSO

"Geen enkele dag is hetzelfde.''

Kinderopvang
Lees meer over Evelien - Medewerker BSO

Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

"Het is de ervaring dubbel en dwars waard."

Kinderopvang
Lees meer over Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang