Maak het verschil met een bijbaan in de kinderopvang

Ben jij gek op kinderen? We verbinden gedreven studenten aan leuk en betekenisvol werk in de kinderopvang. Maak van de tijd op de buitenschoolse opvang of het kinderdagverblijf een feestje voor alle kinderen. Zet jouw skills in en ga aan de slag als pedagogisch medewerker. Een (bij)baan die je kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie.

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Zet je carrière vanaf dag 1 in stroomversnelling door impact te maken met je (bij)baan in de kinderopvang. Met behulp van Aethon maak jij impact op: 

  • De maatschappij
  • Je bankrekening
  • De kinderen op de KDV/BSO
  • Je carrière

Ga dwars door barrières en maak impact op jouw manier! 

“Het is de ervaring dubbel en dwars waard”

Shanice – Student Social Work

Pedagogisch verantwoord aan de slag!

Op een kinderdagverblijf (KDV) ga je aan de slag met kinderen van 0-4 jaar. Als pedagogisch medewerker laat je de kinderen in hun eigen tempo de wereld ontdekken. Je verzorgt baby’s, dreumesen en peuters, houd je bezig met de ontwikkeling van het kind en je organiseert & begeleidt activiteiten. Bij de Buitenschoolse Opvang (BSO) werk je met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Je haalt hen op van school, helpt hen met speel- en knutselactiviteiten en draagt actief bij aan de taal-, cognitieve – en sociale vaardigheden.

Bekijk alle vacatures

Wat je wilt weten over werken bij Aethon

Solliciteren bij Aethon

Aethon biedt studenten de kans om tijdens hun studie ervaring op te doen met een relevante (bij)baan in de kinderopvang. Wanneer onze (bij)baan jouw interesse heeft gewekt, kan je direct solliciteren. Je ontvangt daarna een aantal korte vragen. Het invullen hiervan duurt maximaal twee minuten en laat jou direct zien of wij een match zijn.

Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de ideale (bij)baan bij de overheid voor jou te zoeken. Zo zorgen we voor een (bij)baan die perfect past bij jou en jouw ambities.

Lees verder

Aethon Aecadamy

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers in krappe sectoren, bieden we jou handvatten met inhoudelijke trainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groei jij als professional, en als mens.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Van talent naar professional

Wanneer je een (bij)baan hebt bij Aethon en je studie komt tot zijn einde is het tijd om te kijken naar die volgende stap. De Aethon Groep helpt je hier graag bij! Zo is het mogelijk om via een op-maat-ontwikkeltraject jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Kinderdagverblijven waar wij mee samenwerken

Verhalen van medewerkers

Evelien - Medewerker BSO

"Geen enkele dag is hetzelfde.''

Kinderopvang
Read more about Evelien - Medewerker BSO

Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

"Het is de ervaring dubbel en dwars waard."

Kinderopvang
Read more about Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang