Maak het verschil met een bijbaan in de zorg

Wil jij je tijdens je studie al bewijzen en zonder diploma aan het werk in de zorg? We verbinden gedreven talenten aan leuk en betekenisvol werk in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of thuiszorg. Een (bij)baan in de zorg met impact voor cliënten, bewoners en bovenal jezelf.  

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Zet je carrière vanaf dag 1 in stroomversnelling door impact te maken met je (bij)baan in de zorg. Met behulp van Aethon maak jij impact op: 

  • De maatschappij
  • Je bankrekening
  • Cliënten in de zorg
  • Je carrière

Ga dwars door barrières en maak impact op jouw manier! 

“Geen enkele dag is hetzelfde”

Femke – Student Verpleegkunde

Waar ga je werken?

Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (verpleeg- of verzorgingstehuis), extramurale zorg (thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Intramurale zorg houdt in dat er zorg wordt verleend aan mensen die langer dan 24 uur in een instelling verblijven. Extramurale zorg is voor cliënten die in hun eigen woning verblijven. De gehandicaptenzorgen biedt ondersteuning aan verstandelijke-, lichamelijke – en meervoudige beperkten. 

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg.

Hoe zorg jij? Doe de test en kijk welk type zorg het beste bij jou past. 

Doe de zorgtest

Solliciteren bij Aethon

Wanneer onze (bij)baan jouw interesse heeft gewekt, kan je direct solliciteren. Je ontvangt vervolgens een kort neuro-assessment (max. 5 minuten) waarin je o.a. wordt getoetst op betrokkenheid, stressbestendigheid en motivatie.

Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de ideale (bij)baan in de zorg voor jou te zoeken. Zo zorgen we voor een (bij)baan die perfect past bij jou en jouw ambities.

Bekijk alle vacatures

Verschillende zorgniveaus

Bij Aethon kan je aan de slag op twee werkniveaus. Talenten van praktische zorgstudies (o.a. Verpleegkunde, Verloskunde, Verzorgende IG en Bewegingswetenschappen) bieden we de kans zich te richten op het ontwikkelen van hun eigen verpleegtechnische vaardigheden. Talenten van andere zorg gerelateerde studies kunnen aan de slag met Basiszorg & Medicatie.

Scholingsroute

Om aan de slag te gaan in de zorg moet je bevoegd en bekwaam zijn. Door het volgen van de juiste trainingen word jij bevoegd gemaakt. De trainingen zijn afhankelijk van het zorgniveau die past bij jouw studie

Inwerktraject

Nadat je het certificaat van jouw scholingsroute hebt ontvangen begint het inwerktraject. Het inwerktraject bestaat uit vier diensten waar jij bekwaam wordt gemaakt. Na het succesvol voltooien van het inwerktraject ben je bekwaam zodat je zelfstandig zorg kan verlenen.  

Bekijk scholingsroute

Aethon Aecadamy

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers in krappe sectoren, bieden we jou handvatten met inhoudelijke trainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groei jij als professional, en als mens.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Van talent naar professional

Wanneer je een (bij)baan hebt bij Aethon en je studie komt tot zijn einde is het tijd om te kijken naar die volgende stap. De Aethon Groep helpt je hier graag bij! Zo is het mogelijk om via een op-maat-ontwikkeltraject jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Zorginstellingen waar wij mee samenwerken

Verhalen van medewerkers

Adil - Medewerker Ouderenzorg

"Door mijn bijbaan maak ik het verschil."

Zorg
Read more about Adil - Medewerker Ouderenzorg

Ben - Thuiszorgmedewerker

"Deze (bij)baan is van toegevoegde waarde."

Zorg
Read more about Ben - Thuiszorgmedewerker

Femke - Medewerker Ouderenzorg

"Geen enkele dag is hetzelfde."

Zorg
Read more about Femke - Medewerker Ouderenzorg