Bijbaan in de zorg

Wil jij je tijdens je studie al bewijzen en werken in de zorg? Ook als jij je diploma nog niet hebt behaald kan je al studierelevante werkervaring opdoen. Aethon verbindt gedreven talenten aan leuk en betekenisvol werk in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of thuiszorg. Een (bij)baan in de zorg met impact voor cliënten, bewoners en bovenal jezelf.  

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Jouw loopbaan in stroomversnelling met een (bij)baan in de zorg. Hiermee heb je een voorsprong ten opzichte van jouw studiegenoten en bouw je al aan je CV. Tegelijkertijd voeg je waarde toe aan:

  • de maatschappij
  • cliënten in de zorg
  • jouw carrière
  • én jouw bankrekening.

“Geen enkele dag is hetzelfde”

Femke – Student Verpleegkunde

Waar ga je werken?

Bij Aethon maken we onderscheid tussen intramurale zorg (werken in een verpleeghuis of verzorgingstehuis), extramurale zorg (werken in thuiszorg) en de gehandicaptenzorg. Intramurale zorg houdt in dat er zorg wordt verleend aan cliënten die langer dan 24 uur in een instelling verblijven. Extramurale zorg is voor cliënten die in hun eigen woning verblijven. De gehandicaptenzorg biedt ondersteuning aan cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. 

Voordat je aan het werk gaat in de zorg, leiden we je op zodat je bevoegd en bekwaam bent om zelfstandig aan de slag te gaan in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg.

Hoe zorg jij? Doe de test en kijk welk type zorg het beste bij jou past. 

Doe de zorgtest

Heeft één van onze (bij)banen jouw interesse gewekt? Solliciteer direct via het sollicitatieformulier bij de vacature. Je zult via een e-mail een uitnodiging ontvangen om een aantal vragen te beantwoorden. Na het beantwoorden van deze vragen kan je direct een (telefonische) afspraak inplannen!

Bekijk alle vacatures

 

Afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring die je al eerder hebt opgedaan, kan je bij Aethon aan de slag op drie niveaus. Zo kan jij je ontwikkelen op verpleegtechnische vaardigheden, ga je aan de slag met Basiszorg & Medicatie of ben je actief met huiskamerdiensten bij één van onze opdrachtgevers.

Aethon is altijd op zoek naar talenten met zorggerelateerde studies zoals Verpleegkunde, Verloskunde, Verzorgende IG, Bewegingswetenschappen, Fysiotherapie en Geneeskunde.

Scholingsroute

Om aan de slag te gaan in de zorg moet je bevoegd en bekwaam zijn. Je wordt bevoegd door het volgen van de juiste trainingen die we op locatie aanbieden.  De trainingen zijn afhankelijk van het zorgniveau die past bij jouw studie

Inwerktraject

Nadat je het certificaat van jouw scholingsroute hebt ontvangen begint het inwerktraject. Deze bestaat uit vier diensten waarin je bekwaam wordt gemaakt. Na het succesvol voltooien van dit traject ben je bekwaam en kan je zelfstandig zorg verlenen.  

Bekijk scholingsroute

Ook als je al aan de slag bent bij één van onze opdrachtgevers, bieden we je handvatten door opleidingsprogramma’s en trainingen te volgen. Deze worden aangeboden binnen jouw inhoudelijke vakgebied en sluiten aan op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Van talent naar professional

Ben je bijna afgestudeerd? Dan helpt de Aethon Groep je bij de volgende stap in je carrière. Wij bieden een op maat gemaakt ontwikkeltraject om jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Zorginstellingen waar wij mee samenwerken

Verhalen van medewerkers

Ben - Thuiszorgmedewerker

"Deze (bij)baan is van toegevoegde waarde."

Zorg
Lees meer over Ben - Thuiszorgmedewerker

Chris - (Ex-)medewerker Ouderenzorg

"Met deze (bij)baan word je snel zelfstandig."

Zorg
Lees meer over Chris - (Ex-)medewerker Ouderenzorg

Femke - Medewerker Ouderenzorg

"Geen enkele dag is hetzelfde."

Zorg
Lees meer over Femke - Medewerker Ouderenzorg