Aethon Aecademy

Aethon staat voor ontwikkeling en is aanjager van talent! Met de Aethon Aecademy investeren we in jouw ontwikkeling en groei. Je kunt groeien door opleidingsprogramma’s en trainingen te volgen. Deze worden allemaal aangeboden binnen jouw inhoudelijke vakgebied en aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Met oog voor jouw carrière

Wij ontdekken, interesseren, ontwikkelen, begeleiden talent van de toekomst. Talent dat binnenkort actief wordt als professional binnen de arbeidsmarkten in de zorg, de publieke sector en de kinderopvang. Hier sluit onze Aecademy naadloos op aan. Het opleidingsaanbod sluit aan op de wensen en niveau van talent. Zo bieden we jou als medewerker van Aethon een uitdagend ontwikkelpad tot jij bent afgestudeerd en tijdens de vervolgstappen in jouw professionele loopbaan.

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers in krappe sectoren, bieden we jou handvatten met inhoudelijke trainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groei jij als professional, en als mens.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op één van de onderstaande sectoren en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

De Aethon Aecademy per sector

Zorg

Zorg

Overheid

Overheid

Woningcorporaties

Woningcorporaties

Kinderopvang

Kinderopvang