Aethon Aecademy

Aethon staat voor ontwikkeling en is aanjager van talent! Met de Aethon Aecademy investeren we in jouw groei en ontwikkeling. Door relevante trainingen en opleidingsprogramma’s aan te bieden kunnen onze talenten direct aan de slag. Je ontwikkelt hier je vaktechnische maar ook persoonlijke vaardigheden. Allemaal binnen jouw inhoudelijke vakgebied. Zo helpen we jou bij de start van jouw carrière.

Met oog voor jouw carrière

Bij Aethon ontdekken, interesseren, ontwikkelen en begeleiden we het talent van de toekomst. Talent dat binnenkort actief wordt als professional binnen de arbeidsmarkten in de zorg, de gemeente, woningcorporatie of de kinderopvang. Het opleidingsaanbod van onze Aecademy sluit naadloos aan op de wensen en het niveau van de talenten. Zo bieden we jou, als talent binnen Aethon, een uitdagend ontwikkelingstraject die jou helpt tijdens jouw studie en je toekomstige carrière.

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers, bieden we jou handvatten door vaktechnische trainingen te geven, maar ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. We maken impact met ons trainingsaanbod en creëren kansen voor onze talenten.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op één van de onderstaande sectoren en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bij de Aecademy geloven we dat iedereen talent heeft en moedigen we iedereen aan om het beste uit zichzelf te halen

Nadia & Rianne – Opleidingscoördinatoren Aethon Aecademy

De Aethon Aecademy per sector

Zorg

Zorg

Overheid

Overheid

Woningcorporaties

Woningcorporaties

Kinderopvang

Kinderopvang