Zesde FD Gazelle op rij

25 mei, 2019

Aethon-CEO Casper Bannet mocht op 6 november jl. opnieuw de FD Gazellen in ontvangst nemen. Wij zijn enorm trots op deze bekroning van onze enorme groei. Een uitzonderlijke zegereeks van zes maakt dit voor ons een bijzonder moment.

Na FD Gazelle 2013, 2014, 2015, 2016 én 2017 behoort Aethon in 2018 wederom tot de 100 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Als specialistische HR-partij verbindt Aethon jonge, (hbo- en wo-)studenten en professionals duurzaam aan opdrachtgevers in de zorg en publieke sector.

Het Financieel Dagblad reikt De FD Gazelle jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een van de voorwaarden is een groei van meer dan 20% per jaar. Aethon voldoet hier ook dit jaar aan en draagt zo grandioos bij aan de oplossing voor personeelstekorten in de zorgsector en (semi-)overheden zoals gemeenten en woningcorporaties

Casper Bannet reageert trots: “2018 is een jaar met veel mijlpalen. We zijn dit jaar doorgegroeid naar grotere kantoorpanden in Zwolle en Eindhoven. En we bedienen de markt per november 2018 ook vanuit ons nieuwe kantoor in Amsterdam-Zuid. We kijken vol vertrouwen uit naar 2019 en de jaren die volgen.”

Over Aethon

Onze missie is om talent in goede banen te leiden. Aethon verbindt al meer dan twaalf jaar jonge, hoogopgeleide (hbo- en wo-)studenten en professionals aan de zorg- en publieke sector. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met intensieve en solide opleidingsprogramma’s. Op dit moment werken er al meer dan 3.500 studenten en professionals via Aethon bij onze opdrachtgevers.

Op jonge leeftijd maakten deze 4 mensen al impact

En dit is hoe zij dit hebben gedaan!

25 mei, 2019
Lees meer over Op jonge leeftijd maakten deze 4 mensen al impact

Zorgquiz

Sta je te springen om te ontdekken welke zorgfunctie bij jou past? Doe dan nu de quiz!

25 mei, 2019
Lees meer over Zorgquiz