Gebundelde krachten tussen drie merken

4 januari, 2021
Vanaf 4 januari gaan detacheringsbureaus Samen in de Zorg, Aethon (detachering) en Onze Leerkracht verder als Samen Professionals. Hiermee wordt de Aethon Groep door twee sterke merken vertegenwoordigd in de recruitmentbranche: Aethon en Samen Professionals.

Beide merken ondersteunen organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs met het creëren van de optimale personeelsformatie. Met Aethon als Flexspecialist en Samen Professionals als Detacheringsorganisatie wordt de Aethon Groep op deze wijze totaalleverancier van personeel voor haar opdrachtgevers.

“Ons doel is het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.”

Liesbeth Griffioen, CEO Aethon Groep.

Werkgever van talent en professionals
Aethon verbindt (studerende) talenten aan een betekenisvolle (bij)baan bij onze opdrachtgevers. Wij bieden onze medewerkers relevante, theoretische en praktijkgerichte trainingen zodat ze per direct, met de juiste kennis, een bijdrage kunnen leveren bij onze inlenende organisaties. De talenten die studeren en hun studie hebben afgerond kunnen doorstromen naar onze detacheringsorganisatie Samen Professionals. De werkgever voor starters, trainees en ervaren professionals. Op deze wijze proberen we talent te interesseren voor onze maatschappelijke sectoren én te behouden wanneer zij hun studie hebben afgerond.

“Met ons nieuwe detacheringsmerk Samen Professionals stralen we uit waar wij voor staan. We geloven namelijk dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo brengen we professionals, opdrachtgevers en sectoren vooruit.”

Luciano Gianella & Simon van der Vlist, directie Samen Professionals.

Zo verzekeren we, als de Aethon Groep, onze opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Meer informatie
PR contactpersoon: Linda Hoebe
E-mailadres: marketing@aethon.nl

Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/over-aethon
Voor meer informatie over Samen Professionals: https://samenprofessionals.nl/over-ons/

Feesten in quarantaine: top 5 home livesets

Haal het feestje in huis door de livesets van één van deze toffe dj’s te streamen.

4 januari, 2021
Lees meer over Feesten in quarantaine: top 5 home livesets

Aethon geeft stichtingen een steuntje in de rug.

Aethon heeft met de opbrengsten die opgehaald zijn tijdens de feestdagen een bedrag gedoneerd aan Stichting Haags Dierencentrum en Stichting Kop op tegen kanker.

4 januari, 2021
Lees meer over Aethon geeft stichtingen een steuntje in de rug.