Gebundelde krachten tussen drie merken

4 januari, 2021
Vanaf 4 januari gaan detacheringsbureaus Samen in de Zorg, Aethon (detachering) en Onze Leerkracht verder als Samen Professionals. Hiermee wordt de Aethon Groep door twee sterke merken vertegenwoordigd in de recruitmentbranche: Aethon en Samen Professionals.

Beide merken ondersteunen organisaties in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs met het creëren van de optimale personeelsformatie. Met Aethon als Flexspecialist en Samen Professionals als Detacheringsorganisatie wordt de Aethon Groep op deze wijze totaalleverancier van personeel voor haar opdrachtgevers.

“Ons doel is het creëren van duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.”

Liesbeth Griffioen, CEO Aethon Groep.

Werkgever van talent en professionals
Aethon verbindt (studerende) talenten aan een betekenisvolle (bij)baan bij onze opdrachtgevers. Wij bieden onze medewerkers relevante, theoretische en praktijkgerichte trainingen zodat ze per direct, met de juiste kennis, een bijdrage kunnen leveren bij onze inlenende organisaties. De talenten die studeren en hun studie hebben afgerond kunnen doorstromen naar onze detacheringsorganisatie Samen Professionals. De werkgever voor starters, trainees en ervaren professionals. Op deze wijze proberen we talent te interesseren voor onze maatschappelijke sectoren én te behouden wanneer zij hun studie hebben afgerond.

“Met ons nieuwe detacheringsmerk Samen Professionals stralen we uit waar wij voor staan. We geloven namelijk dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo brengen we professionals, opdrachtgevers en sectoren vooruit.”

Luciano Gianella & Simon van der Vlist, directie Samen Professionals.

Zo verzekeren we, als de Aethon Groep, onze opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Meer informatie
PR contactpersoon: Linda Hoebe
E-mailadres: marketing@aethon.nl

Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/over-aethon
Voor meer informatie over Samen Professionals: https://samenprofessionals.nl/over-ons/

5 originele gadgets voor op je bureau

Pimp je bureau met deze gadgets.

4 januari, 2021
Lees meer over 5 originele gadgets voor op je bureau

5 tips om jezelf te ontwikkelen

De beste versie van jezelf creëren en alles eruit halen op je werk?

4 januari, 2021
Lees meer over 5 tips om jezelf te ontwikkelen