Voor de zevende keer op rij is Aethon een FD Gazelle

25 oktober, 2019
Aethon, uitzender en detacheerder van studenten en young professionals, mag zich voor de zevende keer op rij FD Gazellen noemen. Op donderdag 14 november mogen we deze prestigieuze prijs van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen.

Na FD Gazellen 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 behoort Aethon in 2019 wederom tot de honderd snelst groeiende bedrijven van Nederland. Als specialistische HR-partij verbindt Aethon gedreven en hoogopgeleide studenten en professionals duurzaam aan opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (semi-)publieke sector.

“We zijn enorm trots op deze bekroning van onze blijvende groei. Een uitzonderlijke zegereeks van zeven maakt dit voor ons een bijzonder moment.”

Casper Bannet, CEO van Aethon.

Over de FD Gazellen

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet (minimaal 20%), maar óók in personeel en winst. Door de blijvende snelle groei dragen we structureel bij aan de oplossing voor personeelstekorten in onze maatschappelijke markten.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven studenten en young professionals aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang, bij de overheid en bij woningcorporaties. Aethon ontwikkelt en investeert in gerichte, praktische opleidingsprogramma’s zodat talenten direct inzetbaar zijn bij de opdrachtgever. Als aanjager van groei en ontwikkeling worden studenten begeleid bij de start van hun carrière en professionals geholpen bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Meer informatie
PR contactpersoon: Linda Hoebe
E-mailadres: marketing@aethon.nl

Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/overons

Hoe gebruik ik de Aethon app?

Wij leggen je in 6 simpele stappen uit hoe de Aethon app werkt.

25 oktober, 2019
Lees meer over Hoe gebruik ik de Aethon app?

Feesten in quarantaine: top 5 home livesets

Haal het feestje in huis door de livesets van één van deze toffe dj’s te streamen.

25 oktober, 2019
Lees meer over Feesten in quarantaine: top 5 home livesets