Aethon wint voor de achtste keer de FD Gazellen Award

2 november, 2020
Aethon, uitzender en detacheerder van talenten en professionals, mag zich voor de achtste keer op rij FD Gazelle noemen. Op donderdag 19 november mogen we deze prestigieuze prijs van het Financieel Dagblad in ontvangst nemen.

Na FD Gazellen 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 behoort Aethon in 2020 wederom tot de honderd snelst groeiende bedrijven van Nederland. Als werkgever van talent verbindt Aethon gedreven en hoogopgeleide talenten en professionals duurzaam aan opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (semi-)publieke sector.

“In dit bijzondere jaar zijn we enorm trots dat we ons opnieuw FD Gazelle mogen noemen. Wat is het een mooie beloning voor de enorme creativiteit, inzet en passie van al onze medewerkers. Het voortzetten van deze indrukwekkende zegereeks is altijd bijzonder, maar zeker dit jaar.”

Liesbeth Griffioen, CEO van Aethon.

Over de FD Gazellen

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarin kwalificeerden uitsluitend de bedrijven die sneller gaan dan alle andere: niet alleen in omzet (minimaal 20%) maar ook in het nettoresultaat. Door de blijvende snelle groei dragen we structureel bij aan de oplossing voor personeelstekorten in onze maatschappelijke markten.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 15 jaar gedreven talenten en professionals aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang en de (semi-)publieke sector. Aethon ontwikkelt en investeert in gerichte, praktische trainingsprogramma’s zodat talenten direct inzetbaar zijn bij de opdrachtgever. Als aanjager van groei en ontwikkeling worden talenten begeleid bij de start van hun carrière en professionals geholpen bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Meer informatie
PR contactpersoon: Linda Hoebe
E-mailadres: marketing@aethon.nl

Voor meer informatie over Aethon: https://www.aethon.nl/overons

'Wat ik ook doe, ik wil altijd de beste zijn'

Casper Bannet, CEO van Aethon in gesprek met Quote.

2 november, 2020
Lees meer over 'Wat ik ook doe, ik wil altijd de beste zijn'

Jouw zorgcarrière in een stroomversnelling

Je zorgcarrière een boost geven? Werk tijdens je studie of volg een traineeship!

2 november, 2020
Lees meer over Jouw zorgcarrière in een stroomversnelling