7 tips voor series om te kijken op Videoland

16 mei, 2022

Een lekkere snack, een drankje en een goede serie. Dé perfecte combinatie om heerlijk onderuit te zakken op de bank en uren lang te bingewatchen. Maar welke serie is het nou waard om goed voor te gaan zitten? En welke serie is zo verslavend dat je uren kan bingewatchen? Wij hebben uitgezocht welke series op Videoland het waard zijn om te kijken! Dus hierbij onze 7 tips voor series om te kijken op Videoland.


Killing Eve

Eve verveelt zich te pletter in haar huidige functie bij de Britse veiligheidsdienst, verlangend naar een spannende baan als spion. Villanelle is een getalenteerde moordenaar die geniet van de luxe die haar gewelddadige baan haar biedt. Deze twee vrouwen raken door elkaar geobsedeerd wat zich uit in een spannend kat-en-muisspel. Je kunt genieten van drie seizoenen op Videoland.

Mocro Maffia

Een Nederlandse serie die ons land al snel in de houdgreep vasthield. Mocro Maffia was al snel een grote hit en populair. Des te meer reden om deze enorm spannende misdaadserie te bekijken als je dit nog niet gedaan hebt. Mocro Maffia vertelt het verhaal van de drie personages Romano, Potlood en Paus die de Amsterdamse cocaïnewereld domineren. De hoofdpersonages proberen te overleven in de Amsterdamse onderwereld gevuld met drugs, misdrijven en liquidaties. Er staan drie seizoenen online die je wel even zoet houden.

 

De Handmaid’s Tale

De Handmaid’s Tale speelt zich af in het verre toekomstige Amerika, waar vruchtbare vrouwen niet meer vanzelfsprekend zijn. Door milieuverontreiniging zijn veel vrouwen onvruchtbaar geworden en is het geboortecijfer erg laag. In de Handmaid’s Tale volgen we het verhaal van June. June is één van de weinige vrouwen die vruchtbaar is en wordt gevangengenomen als ze probeert te vluchten met haar man en kind. Op het moment dat ze gevangengenomen wordt begint haar nieuwe leven als Handmaid. Een heftige, maar ontzettend goede serie. Daarbij kan je genieten van maar liefst vier seizoenen. Heerlijk bingewatchen dus!

Why Women kill

Ben je toe aan iets lichters? Dan is Why women kill wellicht de serie die jij moet kijken. Deze comedy, met een 8,3 op IMDB (!), gaat over drie koppels die in hetzelfde huis hebben gewoond en een soortgelijke situatie meemaken in hun huwelijk. Alleen speelt het verhaal zich af in drie verschillende tijdperken. Verwarrend? Nee hoor, de overgangen tussen de verschillende decennia gaan mooi in elkaar over, en er is een dosis fijne humor in verwerkt. Een feest voor het oog. Wel maar twee seizoenen, maar zeker het kijken waard.

Divorce

Een Nederlandse serie dat in 2016 lanceerde, maar dat maakt deze komische dramaserie niet minder goed. De serie gaat over drie mannen die in een scheiding liggen en besluiten samen te wonen in een luxe villa. Doordat ze samen in hetzelfde schuitje zitten, proberen ze er maar het beste ervan te maken. Je volgt het reilen en zeilen van dit huishouden inclusief alle uitdagingen die bij een scheiding komen kijken, zoals het contact met de ex-vrouwen en de kinderen die bij hun vader komen slapen. Vier heerlijke seizoenen om weg te kijken op de bank.
Geen trailer

The Blacklist

Met wederom een goede beoordeling op IMDB is dit een serie die eigenlijk niet kan ontbreken op je kijklijst. The blacklist is in 2013 in première gegaan en bijna tien jaar later verschijnen er nog steeds nieuwe afleveringen! Deze immens populaire serie bestaat inmiddels uit 9 seizoenen en gaat over één van de meest gezochte criminelen ter wereld die zichzelf aangeeft. En niet alleen dat, hij biedt aan om te helpen bij het opsporen van elke crimineel waarmee hij ooit mee heeft samengewerkt. Dit verloopt echter niet zonder haken en ogen…

The Good Doctor

Wie houdt er niet van een goede ziekenhuisserie? The Good Doctor is er één die je zeker op je lijstje moet hebben als je deze nog niet gezien hebt. The Good Doctor gaat over een autistische jongen met het Savantsyndroom, genaamd Shaun, die op jonge leeftijd al topchirurg is. In de serie zie je hoe Shaun met de alledaagse uitdagingen omgaat die hij tegenkomt binnen het ziekenhuis waar hij werkt. Of het nu om complexe ziektebeelden gaat of om het dealen met vooroordelen van collega’s. The Good Doctor weet je aandacht zeker vast te houden. Er staan vijf seizoenen op Videoland dus haal je popcorn maar alvast uit de kast!

 

Genoeg om te kijken dus! Met deze 7 tips voor series op Videoland hoef je je in elk geval niet te vervelen. Begin jij binnenkort met één van deze series? Tag ons dan op je Instagram Story!

Aethon verbindt gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang, bij de overheid en bij woningcorporaties.

7 tips om millennials beter te managen

Lees deze tips om het beste uit uw medewerkers te halen.

16 mei, 2022
Lees meer over 7 tips om millennials beter te managen

Wat is de volgende stap in jouw carrière?

Aethon geeft jou tips waarmee je kan bepalen of jij toe bent aan de volgende stap.

16 mei, 2022
Lees meer over Wat is de volgende stap in jouw carrière?