5 originele gadgets voor op je bureau

4 februari, 2020

Ben je klaar met die saaie boel en lijkt het je leuk om je bureau te pimpen? Aethon heeft vijf gadgets verzameld die jouw werkplek meteen een stuk gezelliger maken en waarmee je gelijk indruk op je collega’s maakt.

1. Altijd een schoon bureau

Deze miniatuur variant van ‘s werelds bekendste stofzuiger is een praktisch en origineel hebbeding voor elke sloddervos. Perfect om jouw lunch tussen je toetsenbord op te zuigen. En als echte teamplayer leen je natuurlijk Henry of Hetty uit aan je collega’s.
Prijs: € 14,95
Waar te koop? radbag.nl

2. Geef originele feedback

Geef nu feedback met een knipoog. Iedereen weet meteen hoe jij erover denkt. Wees origineel en gebruik deze stempel bij het goed- of afkeuren van documenten. Weet iedereen waarmee je werkt meteen waar ze aan toe zijn.
Prijs: € 9,95
Waar te koop? coolgift.com

3. Markeren in stijl

Jouw collega’s zullen vreemd opkijken als ze deze markers in nagellak vermomming op je bureau zien staan. Markeer je documenten geheel in stijl met de gele, oranje, blauwe of roze markeerstiften. Pas alleen op dat je ze niet omstoot. ????
Prijs: € 6,95
Waar te koop? Radbag.nl

4. Iemand koffie?

Terugblikken op het weekend onder het genot van een espresso? Jij maakt gelijk een goede beurt bij jouw collega’s met dit mini espresso-apparaat. Neemt weinig ruimte op je bureau in én jij bent altijd voorzien van verse koffie!
Prijs: € 59,95
Waar te koop? fonq.nl

5. Koude koffie is officieel verleden tijd

Net een espresso voor je manager gezet, die al weggerend is naar zijn eerste meeting? Zijn koffie hoeft niet af te koelen met de kopjesverwarmer Hot Cookie. Dit biscuitje houdt elk drankje warm door de USB-kabel met een laptop te verbinden. Zolang de computer van je manager aanstaat heeft iedereen een goede start van de dag.
Prijs: € 14,95
Waar te koop? Radbag.nl

Nog geen kantoorbaan? En kan jij niet wachten om achter een bureau te kruipen?

Bij Aethon kan je alvast beginnen met praktijkervaring op te doen naast je HBO- of WO studie. Begin nu en bouw aan een ijzersterk cv, zodat jij na het afronden van je studie met het volle vertrouwen het sollicitatieproces in gaat. Bekijk onze vacatures voor een bijbaan bij de overheid of een bijbaan bij een woningcorporatie.

Meer Aethon artikelen:
Lees het verhaal van Marloes, masterstudente Bestuurskunde.
Op zoek naar een leuke bijbaan bij de gemeente of woningcoporatie? Bekijk onze vacatures voor studenten.

Do's en Dont's bij je Sollicitatiegesprek | Aethon Kickstart

4 februari, 2020
Lees meer over Do's en Dont's bij je Sollicitatiegesprek | Aethon Kickstart

Aethon geeft stichtingen een steuntje in de rug.

Aethon heeft met de opbrengsten die opgehaald zijn tijdens de feestdagen een bedrag gedoneerd aan Stichting Haags Dierencentrum en Stichting Kop op tegen kanker.

4 februari, 2020
Lees meer over Aethon geeft stichtingen een steuntje in de rug.