Uitzendbureau
in het onderwijs

Het lerarentekort in het basisonderwijs wordt steeds meer zichtbaar. De wisselende vraag en tekorten in het onderwijs brengen uitdagingen met zich mee. Het creëren van een optimale formatie is daar één van. Onze gedreven talenten ondersteunen uw vaste formatie op structurele en ad-hoc basis.

Maak een afspraak
Samen maken we het verschil in het onderwijs

We creëren nieuwe vijvers van talent door studenten met hbo of wo studies waarbij de mens centraal staat, zoals Psychologie, Social studies, Communicatie, Child studies of Pedagogiek, op te leiden tot assistent-leerkracht om het anders organiseren binnen uw organisatie te ondersteunen. Zo helpen zij met direct voelbare werkdrukverlaging. Daarnaast stellen zij uw organisatie in staat leerlingen de aandacht en ondersteuning te geven die zij nodig hebben en verdienen.

Als aanmoedigers van ontwikkeling is het trainen en opleiden van onze talenten enorm belangrijk. Onze talenten doorlopen een aantal stappen om ze startklaar te maken voordat ze bij u aan de slag gaan.

  • Opleidingstraject
    Ons opleidingstraject is in samenwerking met uitmuntende opleidingsinstanties op maat gemaakt, zodat ze goed voorbereid aan de start verschijnen
  • Training Assistent-leerkracht
    Met de training assistent-leerkracht krijgen studenten toegang tot een digitale leeromgeving vanuit het opleidingsinstituut, waar zij achtergrondinformatie en opdrachten vinden. Deze opdrachten moeten ze voorafgaand aan de training maken. Thema’s die terugkomen zijn: onderwijssystemen, pedagogisch klimaat en didactiek.

Onze diensten

4000

talenten dagelijks via ons aan het werk

Hoogopgeleide talenten: hbo- / wo-niveau

13 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling

Landelijk actief: met 4 regiokantoren

Op maat gemaakt opleidingstraject

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze dienstverlening of een capaciteitsvraagstuk? Wij helpen u graag en denken met u mee over het optimaliseren van uw flexibele schil.

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ervaringsverhalen van onze opdrachtgevers

Pieter de Kool, directeur Dr. Plesmanschool

“Door deze inzet krijgen de kinderen direct meer aandacht van de leerkracht.”

Onderwijs
Lees meer over Pieter de Kool, directeur Dr. Plesmanschool

Vragen? Neem contact met ons op!