Bijbaan bij een woningcorporatie

Werken bij een woningcorporatie tijdens je studie? Zo creëer jij een voorsprong op jouw studiegenoten. Bij Aethon verbinden we communicatieve en gedreven studenten aan een (bij)baan bij een woningcorporatie. Je gaat aan de slag op het klantcontactcentrum (KCC) en ontwikkelt je tot allround medewerker. Een goed betaalde flexibele bijbaan waarmee jij elke dag mensen helpt.

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Jouw carrière in stroomversnelling met een (bij)baan bij een woningcorporatie. Je doet studierelevante werkervaring op en gaat lekker bijverdienen. Met jouw (bij)baan bij Aethon maak jij impact op:  

  • Je netwerk
  • Je carrière
  • Cliënten
  • Je bankrekening

Ga dwars door barrières en maak impact op jouw manier! 

“Mijn werk doet ertoe en dat is een fijn gevoel.”

Marloes – Masterstudente Bestuurskunde

Advies op maat voor woningzoekenden en huurders

Als medewerker bij een woningcorporatie ben jij het aanspreekpunt voor alle woningzoekenden en huurders. Je ondersteunt bij vragen over o.a. onderhoud, reparaties, klachten, huurrecht en financiële afwikkelingen. Het contact met de woningzoekenden en huurders kan variëren van rechtstreeks contact aan de frontoffice, telefonisch of online als webcare medewerker. Je bent scherp en zorgvuldig. Kwaliteit staat dan ook altijd boven kwantiteit. Bewoners voelen zich gehoord en geholpen wanneer ze met jou in gesprek zijn.

Bij de woningcorporatie kan jij meerdere functies bekleden. Denk hierbij aan Medewerker klantcontact, Medewerker Woningcorporatie of je bent onderdeel van het Webcare team.

Bekijk alle vacatures

Aethon biedt studenten de kans om tijdens hun studie ervaring op te doen met een relevante (bij)baan bij een woningcorporatie. Wanneer onze (bij)baan jouw interesse heeft gewekt, kan je direct solliciteren. Je ontvangt vervolgens nog een aantal korte vragen per e-mail/sms.

Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de ideale (bij)baan bij een woningcorporatie voor jou te zoeken. Zo zorgen we voor een (bij)baan die perfect past bij jou en jouw ambities.

Bekijk alle vacatures

Om aan de slag te gaan bij de overheid zal je een aantal korte thuistrainingen volgen. Deze online trainingen zorgen ervoor dat jij met een rugzak vol kennis aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers.

Je leert in deze trainingen huurrecht, techniek voor niet-technici, en alle zaken die jij moet weten voor aanvang van je eerste diensten. De training sluit je af met een examen en certificaat.

Lees verder

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers in krappe sectoren, bieden we jou handvatten met inhoudelijke trainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groei jij als professional én als mens.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Heb je een (bij)baan bij Aethon en is het einde van je studie in zicht? Dan wordt het tijd om te kijken naar de volgende stap. De Aethon Groep helpt je hier graag bij! Zo is het mogelijk om via een op-maat-ontwikkeltraject jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Woningcorporaties waar wij mee samenwerken

Verhalen van medewerkers

Marloes - KCC Medewerker

"Mijn werk doet er toe en dat is een fijn gevoel."

Woningcorporaties
Lees meer over Marloes - KCC Medewerker

Wouter - Talent Woningcorporatie

"Ik laat zien dat ik niet puur theoretisch uit de hoek kom."

Woningcorporaties
Lees meer over Wouter - Talent Woningcorporatie

Ismahane - Baliemedewerker Woningcorporatie

"En toen was ik ineens aan het einde van mijn studie."

Woningcorporaties
Lees meer over Ismahane - Baliemedewerker Woningcorporatie