Maak het verschil met een bijbaan bij een woningcorporatie

Wij verbinden communicatief vaardige en gedreven studenten aan werk met impact bij woningcorporaties. Je gaat aan de slag op het klantcontactcentrum (KCC) en ontwikkelt je tot allround medewerker. Een goed betaalde flexibele bijbaan waarmee jij elke dag mensen helpt.

Voor het allerbeste resultaat. Begin nu.

Bekijk vacatures

Impact maken doe je bij Aethon

Zet je carrière vanaf dag 1 in stroomversnelling door impact te maken met je (bij)baan bij een woningcorporatie. Met behulp van Aethon maak jij impact op: 

  • De maatschappij
  • Je bankrekening
  • Cliënten
  • Je carrière

Ga dwars door barrières en maak impact op jouw manier! 

“Mijn werk doet ertoe en dat is een fijn gevoel.”

Marloes – Masterstudente Bestuurskunde

Advies op maat voor woningzoekenden en huurders

Als medewerker bij een woningcorporatie ben jij het aanspreekpunt voor alle woningzoekenden en huurders. Je ondersteunt hen met vragen over o.a. onderhoud, reparaties, klachten, huurrecht en financiële afwikkelingen. De manieren van contact variëren van face-to-face tot front-office, telefonisch of via webcare. Je bent scherp en zorgvuldig. Kwaliteit staat dan ook altijd boven kwantiteit. Bewoners voelen zich gehoord en geholpen wanneer ze met jou in gesprek zijn.

Bij de woningcorporatie kan jij meerdere functies bekleden. Denk hierbij aan Medewerker klantcontact, Medewerker Woningcorporatie en als onderdeel van het Webcare team.

Bekijk alle vacatures

Solliciteren bij Aethon

Aethon biedt studenten de kans om tijdens hun studie ervaring op te doen met een relevante (bij)baan bij een woningcorporatie. Wanneer onze (bij)baan jouw interesse heeft gewekt, kan je direct solliciteren. Je ontvangt vervolgens een kort neuro-assessment (max. 5 minuten) waarin je o.a. wordt getoetst op betrokkenheid, stress en motivatie.

Vervolgens nemen we telefonisch contact met je op om de ideale (bij)baan bij een woningcorporatie voor jou te zoeken. Zo zorgen we voor een (bij)baan die perfect past bij jou en jouw ambities.

Bekijk alle vacatures

Scholingsroute

Om aan de slag te gaan bij de overheid zal je een aantal korte thuistrainingen volgen. Deze online trainingen zorgen ervoor dat jij met een rugzak vol kennis aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers.

Je leert in deze trainingen huurrecht, techniek voor niet-technici,  en alle zaken die jij moet weten voor aanvang van je eerste diensten. De training sluit je af met een examen en certificaat.

Lees verder

Aethon Aecadamy

Terwijl je praktijkervaring opdoet bij één van onze opdrachtgevers in krappe sectoren, bieden we jou handvatten met inhoudelijke trainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Zo groei jij als professional, en als mens.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Klik op onderstaande button en kom meer te weten over jouw opleidingsmogelijkheden.

Bekijk Aethon Aecademy

Van talent naar professional

Wanneer je een (bij)baan hebt bij Aethon en je studie komt tot zijn einde is het tijd om te kijken naar die volgende stap. De Aethon Groep helpt je hier graag bij! Zo is het mogelijk om via een op-maat-ontwikkeltraject jezelf te ontplooien en als (youngprofessional aan de slag te gaan. 

Lees verder

Woningcorporaties waar wij mee samenwerken

Verhalen van medewerkers

Wouter - Talent Woningcorporatie

"Ik laat zien dat ik niet puur theoretisch uit de hoek kom."

Woningcorporaties
Read more about Wouter - Talent Woningcorporatie

Rabia - Talent Woningcorporatie

"Je doet het ergens voor."

Woningcorporaties
Read more about Rabia - Talent Woningcorporatie

Ismahane - Baliemedewerker Woningcorporatie

"En toen was ik ineens aan het einde van mijn studie."

Woningcorporaties
Read more about Ismahane - Baliemedewerker Woningcorporatie