De optimale flexibele schil

Met startklaar talent.

SCHAKELEN IN STROOMVERSNELLING

Voor de continue bereikbaarheid van uw organisatie en de impact van aanbestedingen is flexibiliteit essentieel. Ook in uw personeelsbezetting. Onze flexibele en gedreven chauffeurs ondersteunen hierbij. Zij zijn inzetbaar als taxichauffeur, zorgchauffeur en chauffeur leerlingenvervoer.

Door een mix van ervaren professionals en gemotiveerde studenten beschikt u altijd over het juiste talent: talent dat bewust kiest voor het chauffeursberoep.

  • Talentvolle studenten
    Bieden ondersteuning tijdens o.a. piekmomenten, weekenden, avonden, vakantieperioden en op- en afbouw van concessies.
  • Ervaren professionals
    Borgen kwaliteit en continuïteit

VINDEN VAN HET JUISTE TALENT

Ons dedicated recruitmentorgaan bereikt continu potentiële chauffeurs door een effectieve regionale recruitmentaanpak, referral campagnes, onze landelijke overeenkomst met het UWV en de inzet van diverse jobboards.

Door een gedegen wervings- en selectiebeleid verbinden we alleen de allerbeste chauffeurs aan uw organisatie. Wij selecteren chauffeurs op aspecten als rijvaardigheid, stratenkennis van uw omgeving, punctualiteit en representativiteit.

OPLEIDEN VAN TALENT

Wij enthousiasmeren, begeleiden en inspireren talent. Tijdens hun studie en carrière. Voordat ze bij u aan het werk gaan, leiden we ze op. Binnen twee tot drie maanden behalen ze hun chauffeurspas. Tijdens hun opleiding gaan ze direct aan de slag met de Leerwerktrajectpas (LWT-pas).

SAMEN SCHAKELEN

Wij denken graag met u mee over het optimaliseren van uw flexibele schil.

Laat uw gegevens achter
Munckhof
Conexxion
RMC
Transvision

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.