LIEFDEVOLLE ZORG DOOR ENERGIEKE STUDENTEN

Start vandaag.

Voor het allerbeste resultaat

De wisselende vraag en tekorten in de kinderopvang brengen uitdagingen met zich mee. Het creëren van een optimale formatie is daar één van. Onze gedreven talenten ondersteunen uw vaste formatie op structurele en ad-hoc basis.

We creëren nieuwe vijvers door studenten van kwalificerende studies, zoals sociale- en didactische studies, op te leiden tot pedagogisch medewerker binnen uw organisatie.

Wij werken graag met u samen om uw optimale formatie te realiseren.

Vinden van het juiste talent

We bereiken potentiële talenten door een effectieve regionale recruitment aanpak, samenwerking met studie- en studentenverenigingen, referral campagnes en een ambassadeursstrategie. Door een gedegen wervings- en selectiebeleid verbinden we alleen de allerbeste talenten aan uw organisatie.

Opleiden van talent

Wij enthousiasmeren, begeleiden en inspireren talent. Voordat ze bij u aan de slag gaan, leiden we ze op. Ons opleidingstraject is in samenwerking met uitmuntende opleidingsinstanties op maat gemaakt, zodat ze goed voorbereid aan de start verschijnen.

Er zijn twee opleidingen beschikbaar:

  • Kinderdagverblijf
  • Buitenschoolse opvang

Hieronder vindt u een greep uit de onderwerpen die aan bod komen tijdens de training:

  • Ontwikkelingsgebieden (0-4 jaar, 4-8 jaar, 8-12 jaar)
  • 21e-eeuwse vaardigheden: samenwerken, creativiteit, communiceren, probleemoplossend vermogen, kritisch denken, sociale en culturele vaardigheden
  • Verwonderen, verkennen en experimenteren
  • Veiligheid en hygiëne
  • Wet- en regelgeving

Ze doorlopen vier stappen voordat ze zelfstandig bij u aan de slag gaan.

Al onze talenten beschikken over een recente VOG en een registratie in het Personenregister Kinderopvang. Ze kunnen dus direct bij u aan de slag.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over hoe wij uw formatie kunnen ondersteunen?

Laat uw gegevens achter

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.