Voor werkgevers

WIE WE ZIJN

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling. Met een frisse onderscheidende blik op flexwerk vullen uw vaste formatie aan met onze flexibel inzetbare en gemotiveerde studenten en professionals. Zo kunt u uw doelstellingen realiseren.

WAAR WE VOOR STAAN

We geloven dat je kaders hebt te doorbreken om mogelijkheden volledig te benutten. Als aanjager van ontwikkeling en groei, gaan we alleen voor het allerbeste resultaat. Wij denken graag met u mee over het optimaliseren van uw flexibele schil. Om de werkdruk te verlagen en de kwaliteit van uw dienstverlening te borgen. Om uw personeelsbestand te verjongen of van een kwaliteitsimpuls te voorzien. Dat is wat wij doen. Daadkrachtig, Gedreven, Doorbrekend, Intelligent, Eigenwijs en Optimistisch. Dat is waar we voor staan.

MARKTEN WAAR WE GOED IN ZIJN

Wij focussen ons op vier specifieke marktsegmenten. Daar weten we alles van. Daar zijn we sterk in. En daar hebben we doorbrekende dienstverleningsconcepten voor ontwikkeld. Wij gaan graag met u in gesprek over wat u dat oplevert.

We zijn specialist in:

OPTIMALISATIE VAN DE FLEXSCHIL

Wij zien onszelf bij voorkeur niet als leverancier, maar als samenwerkingspartner. Onze relatie behaalt het optimale rendement tegen de laagst mogelijke kosten door gezamenlijk te werken aan bijvoorbeeld instroomeisen, opleiding, jaarplanning, kwartaalrapportages en andere afspraken.

Op die manier stellen wij u in staat om succesvol te zijn met:

  • Energieke en gericht voor u opgeleide studenten en professionals
  • Een instroomkanaal van ambitieus talent
  • Maatwerk in alles wat we doen
  • Scherpe tarieven

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen ondersteunen?

Laat uw gegevens achter