Werken bij de Aethon Groep

Wij moedigen je aan in alles wat je doet. Tijdens je studie, je baan en bij projecten. Je krijgt de kans om jouw carrière vorm te geven en je drijfveren te ontplooien. We begeleiden je én dagen je uit. Met de Aethon Aecademy investeren we in jouw ontwikkeling en groei.

Ga in stroomversnelling, dwars door barrières en voorbij de status quo.

Bekijk alle vacatures

Accountmanagement

Als jij blij wordt van het oplossen van maatschappelijke problemen, is dit jouw baan!
Bekijk vacatures Read more about Accountmanagement

Recruitment

Ingeval jij niets liever doet dan in contact staan met studenten, moet je dit echt lezen!
Bekijk vacatures Read more about Recruitment

Planning

Wanneer puzzelen jouw grootste hobby is, vertellen we hier graag meer!
Bekijk vacatures Read more about Planning

Shared Services

Finance, marketing, officemanagement, opleidingen, talentmanagement of HR.
Bekijk vacatures Read more about Shared Services

Maak kennis met onze corporate recruiter

Ben jij inmiddels enthousiast geraakt over één van onze vacatures. Dan is de kans groot dat je in contact komt met onze Corporate Recruiter Jeroen. Inmiddels vier jaar werkzaam bij de Aethon Groep, dus je kan wel spreken over blauw/paars bloed en een Aethon-DNA.

“Ik krijg energie van het contact onderhouden met mensen, het sparren met en managen van interne stakeholders. Daarnaast geloof ik dat je van ieder gesprek – of dat nu met een starter of ervaren rot in het vak is – iets opsteekt.”

Benieuwd naar je gesprekspartner tijdens het eerste sollicitatiegesprek?

Lees hier zijn verhaal

Arbeidsvoorwaarden

Naast de gebruikelijke primaire arbeidsvoorwaarden (salaris en pensioenopbouw) bieden we jou:

  • Flexibele verlofregeling
  • Hardware om overal te kunnen werken
  • Thuiswerken kan en mag, ook na het Corona-tijdperk
  • De kans om jezelf te ontwikkelen met onze Aethon Aecademy
Bekijk alle vacatures

 

CEO van je eigen carrière

Jezelf ontwikkelen vinden we belangrijk. Niet alleen onze talenten en professionals bij opdrachtgevers, maar juist ook interne medewerkers! We dagen je uit om continu met je manager in gesprek te zijn over jouw wensen en ambities. Samen kijken we naar de stip aan de horizon en krijg je de kans om intern door te groeien.

Leuk weetje: in 2021 zijn er al 15 medewerkers doorgestroomd naar een nieuwe functie. Daarmee hebben we talent voor de organisatie weten te behouden én hiermee zijn er ook 15 vacatures ontstaan voor nieuw talent!  

Aethon Greenteam

Binnen de Aethon Groep vinden we duurzaamheid belangrijk. We streven niet voor niets naar een duurzame instroom van onze talenten en professionals op de arbeidsmarkt. Heb je niet alleen een hart voor onze markten waarin we actief zijn maar ook voor het milieu, vitaliteit en maatschappij? Dan kun je met het Greenteam hier een steentje aan bijdragen.  

Het Greenteam bestaat uit een enthousiast en divers team, met een wisselende samenstelling van medewerkers uit de gehele organisatie. Samen implementeren zij initiatieven die bijdragen aan het verduurzamen van onze directe werkomgeving. 

Aethon Be-Fit

Een fit lijf betekent een scherpe geest! Wij bieden jou het Aethon Be-Fitmaatschap. Zo heeft de Aethon Groep voor  alle collega’s een gratis lidmaatschap bij sportschool Legend Fitness & Health (Rijswijk) en wekelijks georganiseerde groepslessen door collega’s, waaronder Bootcamp, Boksen en Krav Maga. 

It’s the fruit that makes the Fristi! Wij verzorgen daarnaast dagelijks vers fruit om je aan te moedigen bij jouw Aethon Be-Fit-lifestyle.