Je volgende (bij)baan staat al klaar!

Vrijwel alle vaccinaties zijn gezet, de teststraten gaan dicht en jij zit nu zonder werk terwijl de (dure) zomer voor de deur staat… Paniek? Nergens voor nodig! Bij Aethon hebben we dé (bij)baan die bij jou past! Wij bieden je een salaris van minimaal €11,68 per uur, de flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen én je kan altijd aan de slag in jouw regio. Zo ga jij van een belangrijke schakel in de pandemie, naar iemand die impact maakt in de zorg.

Word jij ons nieuwe talent?

Als werkgever van talent begeleiden, trainen en inspireren we mensen zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk in de zorg, kinderopvang of bij gemeenten en woningcorporaties. Sectoren waar je met jouw frisse blik het verschil gaat maken. Met onze bijbanen doe je relevante werkervaring op, werk je aan jouw cv én lever je een maatschappelijke bijdrage. Hoe tof is dat?

Wie ben jij?

  • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken
  • Je krijgt energie van het helpen van anderen
  • Je bent beschikbaar voor een vast aantal uur per maand
  • Je bent flexibel inzetbaar qua diensten en diensttijden

Solliciteer hier!

Vervolgens sturen we je nog een aantal vragen per e-mail en SMS om meer over jou te weten te komen. Het invullen hiervan duurt maximaal twee minuten. Houd je mailbox dus in de gaten!