Ben jij een hbo-v student?

 • Dienstverband</span >Parttime & Fulltime
 • Aantal uren per week</span >8 – 40 uur
 • OpleidingHBO
 • Locatie</span >In jouw regio

WIJ HEBBEN JE KEIHARD NODIG

Volg jij een hbo-verpleegkunde opleiding en wil je juist nu praktijkgerichte werkervaring opdoen? Dan zijn we hard op zoek naar jou! De druk op zorginstellingen neemt enorm toe. Ga samen met ons de strijd aan tegen deze pandemie en maak het verschil voor onze ouderen. De zorg én alle zorgbehoevenden hebben jouw kennis, kunde en inzet namelijk keihard nodig.

WIJ BIEDEN JOU

 • Een baan met een hoog maatschappelijke waardering bij jou in de regio
 • Een (tijdelijk) dienstverband bij Aethon voor een minimaal aantal uren per maand
 • Een salaris tussen 10,96 euro – 13 euro per uur
 • Reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag en 8,33% vakantiegeld
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • Flexibiliteit: je kunt zelf aangeven wanneer je diensten kunt draaien

WAT GA JE DOEN

Je komt te werken in de ouderenzorg, een doelgroep die juist nu meer dan ooit alle hulp nodig heeft. En als we zeggen alle hulp, dan bedoelen we echt ook echt zo veel als we met z’n allen aan hulp kunnen bieden. Het zou super zijn als jij, met jouw studie- en praktijkervaring, jouw steen(tje) kan bijdragen.

Afhankelijk van de zorginstelling waar je komt te werken kan je te maken krijgen met verschillende doelgroepen. Onder andere: dementie, niet-aangeboren-hersenletsel, somatiek en revalidatie. Je kan aan de slag in de thuiszorg en/of intramuraal.

Jouw eerdere ervaringen bepalen de taken die jij kan en mag uitvoeren. Hierbij kan je denken aan: ADL-handelingen, het aanreiken en toedienen van medicatie of subcutaan injecteren, insuline toedienen en polsslag en tensie meten. Heb jij jouw tweedejaars zorgstage afgerond? Dan is de kans groot dat je direct, of met een verkorte opleiding, aan de slag kan binnen het werkveld. Heb je deze nog niet afgerond? Geen paniek! Dan bieden wij jou een training aan om snel vakbekwaam te worden.

Reageer direct!

Uiteraard zijn we ook nieuwsgierig naar wat jij nog meer in je mars hebt. Door hiernaast je gegevens achter te laten ontvang je van ons enkele korte vragen waarin jij jouw ervaringen met ons kan delen. Op basis hiervan nemen we contact op en kijken we welke mogelijkheden we samen kunnen benutten!

Ga jij met ons de strijd aan tegen het coronavirus?

Belangrijke update
We nemen de maatregelen tegen het coronavirus enorm serieus. Onze kantoren zijn gesloten, maar onze (bij)banen gaan nooit dicht. In deze bijzondere tijden is het nog belangrijker om bij te dragen. De zorg heeft talent zoals jij namelijk keihard nodig!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 13 jaar talentvolle en gedreven professionals aan betekenisvol werk in de zorg. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met gedegen opleidingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

SOLLICITEER

[contact-form-7 id=”21569″ title=”hulp-in-de-zorg FORM”]

 • Deel op: