Vince - Accountmanager

Waarom heb je voor Aethon gekozen?

“Het voelde vanaf de eerste dag gewoon goed. De uitdaging, open sfeer en het vertrouwen dat ik kreeg om hier op mijn manier een succes van te maken gaven voor mij absoluut de doorslag. Daarnaast vind ik de ontwikkeling van mens en talent voor een ieder enorm belangrijk. Dit sluit precies aan bij de visie van Aethon.”

Hoe heb je de onboarding ervaren?  

“Als een superleuke binnenkomer! Doordat iedereen nieuw is en daarmee in dezelfde situatie zit voel je meteen verbintenis met de groep. Naast de meer standaard dingen zoals een rondleiding ga je juist ook leuke opdrachten uitvoeren en in gesprek met mensen binnen de organisatie. Je krijgt op een actieve manier meteen een goed beeld.”

“Je bent hier vrij om je ideeën los te laten en dingen te doen op de manier waarop jij denkt dat het goed is.”

Vince Bakker

Wat maakt Aethon anders? 

“Voor mij is dat vooral de energie en eigenzinnigheid die de collega’s binnen Aethon hebben. Je bent hier vrij om je ideeën los te laten en dingen te doen op de manier waarop jij denkt dat het goed is. Een beetje eigenwijs zijn is niet erg, maar zorg er wel voor dat je het kunt onderbouwen haha.”

Waarvoor sta jij elke ochtend met energie op? 

“De diversiteit in werkzaamheden binnen de functie. Ik vind New Business afspraken of überhaupt klantbezoeken echt goud. Combineer dat met een goed marktbewerkingsplan en ik bruis van het enthousiasme!”

Wat moet een goede accountmanager in zich hebben volgens jou? 

“Een goede accountmanager moet in mijn optiek altijd een gedreven blik hebben richting (nieuwe) kansen, zonder de aandacht bij zijn huidige relaties uit het oog te verliezen. Weten wat nodig is op welk moment, daar gevoel voor hebben en daadkrachtig in te handelen.”

Waar ben jij nou het meest trots op in je werk? 

“Dat bij Aethon de sector Kinderopvang weer helemaal op de kaart staat! De business waarin ik actief ben (kinderopvang) heeft door de pandemie langere tijd noodgedwongen stilgelegen. Sinds de heropening bedienen we onze klanten steeds beter in deze tijd van schaarste. Daarnaast breiden we geografisch steeds verder uit waardoor we onze studenten dichter bij huis een supertoffe (bij)baan kunnen bieden. Daarmee trekken we een bredere doelgroep aan en vergroten we de vijver van talent in de kinderopvang!”

Wat wil jij jouw toekomstig accountmanagement-collega’s nog meegeven?

“Leer de markt kennen, neem zoveel mogelijk in je op en maak een plan, wat wil je bereiken? Als je het doel voor ogen hebt, wees dan optimistisch en zet je schouders eronder. Als je de juiste dingen blijft doen zal het zeker een succes worden!” 

Enthousiast geworden over het werken bij Aethon?
Bekijk alle vacatures

Ben - Thuiszorgmedewerker

"Deze (bij)baan is van toegevoegde waarde."

Lees meer over Ben - Thuiszorgmedewerker

Jasmijn - Talentmanager

"Ik ben trots dat ik in een korte tijd echt onderdeel van het team ben geworden. En ook in bepaalde processen mijn stempel weet te drukken."

Lees meer over Jasmijn - Talentmanager