Steven - Brand Designer

Waarom heb je voor de Aethon Groep gekozen?

“Aethon is een organisatie die altijd in beweging is, geen dag is hetzelfde en er zijn altijd nieuwe uitdagingen. Mijn takenpakket is zeer divers, ik hou van de uitdagingen en afwisseling.”

Hoe heb je de onboarding ervaren?

“De onboarding is een heel fijn en warm welkom met veel nuttige informatie die je in je werk goed kunt gebruiken. Je maakt gelijk kennis met de organisatie en een aantal van je collega’s.”

Wat maakt de Aethon Groep anders?

“Er is een bepaalde energie, we streven naar de beste resultaten maar in een menselijke en vriendelijke omgeving.”

“Er is een bepaalde energie, we streven naar de beste resultaten maar in een menselijke en vriendelijke omgeving.”

Steven van der Laan

Waarvoor sta jij elke ochtend met energie op?

“Ik wil graag dat de buitenwereld ziet waar wij als organisatie voor staan. De energie, het streven dat we met elkaar hebben, de verandering die we teweeg willen brengen. Dat verhaal wil ik doorvertalen in onze merken en door laten klinken in de merkbeleving.”

Wat moet een goede Brand Designer in zich hebben volgens jou?

“Naast dat je een passie voor design, merken en marketing hebt moet het merk waar je voor werkt echt een onderdeel van jou zijn. Je wil het elke dag beter en sterker maken, je wil uiteindelijk dat iedereen die met het merk te maken krijgt er net zo enthousiast van wordt als jijzelf.”

Waar ben jij nou het meest trots op in je werk?

“Uiteindelijk gaat het mij om wat we als organisatie neerzetten. Dat onze partners, opdrachtgevers en werknemers blij met ons zijn en dat wij een bijdrage leveren en het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van al deze mensen. Ik ben er trots op dat we daar elke dag ons best voor doen en dat mijn werk daar een bijdrage aan levert.”

Wat wil jij jouw toekomstig marketing-collega’s nog meegeven?

“Je komt in een super leuk team met professionals die —ieder op hun eigen gebied— specialist zijn, die goed weten wat ze doen. Allemaal hele verschillende types die samen een sterk marketingteam vormen. Je moet misschien een beetje gek zijn, maar je nooit gek laten maken 🙂 “.

Enthousiast geworden over het werken bij de Aethon Groep?
Bekijk alle vacatures

Rabia - Talent Woningcorporatie

"Je doet het ergens voor."

Lees meer over Rabia - Talent Woningcorporatie

Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

"Het is de ervaring dubbel en dwars waard."

Lees meer over Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang