Sonja Agema, Teammanager Oranjestein

Dat de zorg een prachtig beroep is kan Sonja Agema bevestigen. Met name de ouderenzorg is een hele fijne doelgroep om voor te werken. De mogelijkheid hebben om voor hen nog iets te mogen doen en betekenen binnen Pro Senecute vindt ze prachtig. Als teammanager van zorglocatie Oranjestein doet Sonja er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de bewoners centraal staan. Het samenstellen van een goed team is hiervoor belangrijk. De talenten van Aethon zijn daarbij een goede aanvulling op het vaste team van Oranjestein.

WE BLIJVEN KIEZEN VOOR AETHON

Locatie Oranjestein zet de talenten van Aethon elke dag in, omdat ze nog niet op formatie zijn qua vaste personeelsleden. Wanneer er sprake is van een regelmatige inzet van uitzendkrachten is het belangrijk dat je op een uitzendorganisatie kunt bouwen en dat is bij Aethon gelukkig het geval. Oranjestein werkt al een aantal jaar met Aethon, maar ook dit jaar hebben ze specifiek weer voor de zorguitzendspecialist gekozen als samenwerkingspartner.

“Aethon is een betrouwbare en fijne zorguitzendspecialist om mee samen te werken. De lijnen zijn kort, er wordt strak gecommuniceerd en meegedacht. De contacten onderling tussen ons team en tussen de planner en accountmanager van Aethon loopt ook goed. Dat werkt fantastisch en is ook de reden waarom we blijven kiezen voor jullie.”

Sonja Agema, Teammanager Oranjestein

Het gaat verder dan alleen personeel inzetten. Aethon en Pro Senectute kijken samen naar hoe ze het verschil kunnen (blijven) maken en hoe ze het team van Oranjestein zo goed mogelijk kunnen versterken met zorgkrachten. Zo is er vanuit Aethon voorgesteld om kennis te maken met Samen Professionals. De zusterorganisatie van Aethon dat met gediplomeerde professionals ondersteuning biedt in de zorg. Inmiddels is ook deze samenwerking van start. En dat is erg fijn.

HET MES SNIJDT AAN TWEE KANTEN

De talenten van Aethon zijn inmiddels echt onderdeel van het team. Doordat het team van Oranjestein dagelijks versterkt wordt met een vaste pool van Aethon-talenten wordt er ook een band en vastigheid gecreëerd. Met zowel het team als met de bewoners.
De talenten zijn studenten en hebben lang niet allemaal werkervaring. Dus enige investering in het inwerken is vereist, maar je haalt eruit wat je erin stopt. Daarnaast krijgen de talenten vanuit Aethon ook een training voordat ze daadwerkelijk op de werkvloer aan de slag gaan. Uiteindelijk is het fijn wanneer je weet je wat je kan verwachten van een Aethonner, omdat ze na verloop van tijd de organisatie en de bewoners kennen.

“Aethon kijkt bewust wie ze inzetten en dat werkt fantastisch en geeft zekerheid. Voor beide partijen. Het mes snijdt uiteindelijk aan twee kanten en dat is een win-win voor ons allebei,” aldus Sonja.

Op zoek naar ondersteunend zorgpersoneel? Bekijk hier de informatie.

Sarah - Finance Business Partner

"Het geeft mij energie als ik door mijn hulp of advies iemand inzicht kan geven en zo het werk makkelijker en leuker kan maken."

Lees meer over Sarah - Finance Business Partner

Marloes - KCC Medewerker

"Mijn werk doet er toe en dat is een fijn gevoel."

Lees meer over Marloes - KCC Medewerker

7 tips voor minder werkdruk in de zorg

Met deze tips ga je de strijd met stress aan en verlies je niet je geduld

Lees meer over 7 tips voor minder werkdruk in de zorg