Sandra & Anouk, LUMC

FLEXIBILITEIT EN SERVICEGERICHTHEID DOORSLAGGEVEND

Toen we voor ons HiX-implementatieproject een bijzonder groot aantal medisch studenten nodig hadden, wilden wij niet de gebruikelijke rompslomp van werven en selecteren op ons nemen. Om het kosteloos kunnen op- en afschalen, de medische profielen van de medewerkers en de klantgerichtheid kozen we voor Aethon.

Je stelt Aethon op vrijdag een capaciteitsvraag en op maandag staat er iemand.

Sandra Duivenvoorden & Anouk de Ruijter–Roijmans van LUMC

ALLE BELOFTES WAARGEMAAKT

Dat Aethon tweewekelijks het stappenplan kwam doornemen en alles klaar kwam zetten gaf vertrouwen. De voorgestelde medewerkers pasten bovendien precies in het profiel en konden direct starten met onze e-learning. Na vier dagen bleek dat we minder capaciteit nodig hadden. Aethon reageerde direct en deed niet moeilijk. Alle beloften uit de offerte zijn waargemaakt.

SNEL ONDERDEEL VAN ONS EIGEN TEAM

Aethon zorgde ervoor dat, ondanks het grootschalige implementatieproject, in het ziekenhuis kon worden doorgewerkt. Onze medewerkers kregen snel en goed antwoord op vragen. Aethon’ers boden zichtbaar ondersteuning en waren onderdeel van het team. Eén van de medewerkers is zelfs geïnterviewd voor ons personeelsblad, zo goed voelde onze samenwerking. Wij bevelen Aethon van harte aan.

Vincent - Vestigingsmanager

"De ruimte geven en krijgen om fouten te maken"

Lees meer over Vincent - Vestigingsmanager

Jaap van Beelen - Woningcorporatie Dunavie

Hun frisse blik stimuleert

Lees meer over Jaap van Beelen - Woningcorporatie Dunavie

Zorgquiz

Sta je te springen om te ontdekken welke zorgfunctie bij jou past? Doe dan nu de quiz!

Lees meer over Zorgquiz