Aethon gelooft dat iedereen talent heeft.

Werkweek: 36 uur. Om de week een dag vrij.
Bij Aethon sinds: 1 juni 2019.
Typisch Aethon: Doorbrekend, enthousiast en ambitieus.

Maak kennis met onze medewerker van de maand: Piet-Hein Guit. De man die keer op keer op een serieuze, en leuke manier alle Aethon medewerkers wat bijleert.

Je bent Incompany trainer..

Maar wat voor werk doe je dan precies?

Als Incompany trainer verzorg ik binnen Aethon alle trainingen voor de interne medewerkers. Ik heb een fascinatie voor leren, dus ik heb er mijn werk van gemaakt! Ik vind het super interessant om continu dingen opnieuw uit te vinden en te verbeteren.

Hoe is jouw fascinatie voor leren ontstaan?

Ik ben er vroeg achter gekomen dat ik dyslexie heb. Daardoor hield ik mij op jonge leeftijd al veel bezig met het vinden van alternatieve manieren om te leren en het vinden van mijn talenten. Ik vind het ontzettend belangrijk om te ontdekken wat je wel en niet leuk vindt. Dat is ook iets wat goed bij Aethon past. Aethon gelooft namelijk dat iedereen talent heeft. Daar geloof ik ook in, maar je moet het wel zelf waarmaken. Door schade en schande ben ik wijzer geworden. Maar je staat weer op en je leert ervan.

Hoe ben je bij Aethon terecht gekomen?

Ik was niet op zoek, maar ik kreeg een bericht van Casper (CEO Aethon) op LinkedIn. We raakten in gesprek en ik heb radicaal en openhartig verteld waar ik wel en niet goed in ben. Waar ik wel en niet energie van krijg. Dat zorgde ervoor dat we toch een beetje gek op elkaar zijn geworden en toen dacht ik: ik ga het gewoon doen!

Wat vind jij binnen jouw werk heel belangrijk?

Heldere communicatie en plezier. Ik wil dat mensen mijn training met een eye opener verlaten. Best ambitieus, want niet iedereen is bereid om te leren. Maar daar ga ik wel voor. Het is de moeite waard als ze er wat aan hebben. Dat is mijn ambitie.

Wat voor soort trainingen geef jij?

Dat is best een breed pakket! Ik heb een sales achtergrond en geef voornamelijk in die richting trainingen. Ik heb mezelf het doel gesteld om voor het einde van 2020 op elk niveau een training te hebben voor alle interne Aethon medewerkers.

???? Bekijk Piet-Hein in actie

Welke training vind jij het leukst om te geven?

Ik ben nu gestart met het MD-traject (management development) en dat vind ik heel erg leuk om te doen. Dat komt ook wel door de nieuwigheid, het is nog even aftasten en dat maakt het leuk. De training gaat in op diverse management skills.

Aethon is aanjager van ontwikkeling en groei. Hoe zorg jij ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen binnen Aethon?

De grootste ontwikkeling zit hem in het ontwikkelen van nieuwe trainingen. Op basis van de gewenste training kijk ik wat er geleerd moet worden. Ik combineer mijn ervaring uit het verleden met nieuwe theorieën en ideeën. Daar bouw ik een training omheen.

Als er 1 ding is wat jij je collega’s binnen Aethon zou moeten meegeven, wat zou dat dan zijn?

Doe alles met je hart!

Ben jij enthousiast geworden?
Bekijk onze vacatures als onder andere accountmanager of talentmanager.

Meer verhalen van Aethon medewerkers:
Lees meer over onze matchmaker, corporate recruiter Jeroen
Lees meer over de werkzaamheden van planner Tijn