Myriam Van Haften, Directeur Care4homecare

Als ambulante kliniek voor medische specialistische behandeling op locatie heeft Care4homecare op korte termijn een aantal teststraten opgezet. De teststraten zijn opgezet op eigen initiatief en zijn niet gekoppeld aan de GGD. Hier kunnen bedrijven en particulieren zich onder gecertificeerde medische begeleiding testen op corona.

ZORGPARTNER

Aethon werkt hierin nauw samen met Care4homecare en verzorgt voor hen medewerkers. Zij zijn werkzaam op de covid testlocaties; Schiphol en Aalsmeer, én in het laboratorium in Lijnden. Onder andere reizigers die nog niet (volledig) zijn ingeënt krijgen hierdoor de mogelijkheid zich snel te laten testen. Er zijn op deze locaties verpleegkundigen, bemonsteraars, hostesses en laboratoriummedewerkers werkzaam. Vanuit Care4homecare staat er geen personeel van andere partijen op deze locaties, maar ook geen medewerkers vanuit de organisatie zelf, behalve de eindverantwoordelijken. Aethon doet als volwaardig zorgpartner: de werving, selectie, opleiding, planning en het werkgeverschap van de in totaal 80 medewerkers. Directeur Myriam Van Haften is zeer tevreden over de fijne en constructieve samenwerking met Aethon.

“Voor het afnemen van de testen zochten we een partner die zorgmedewerkers bood met de juiste kwaliteit die flexibel kunnen worden ingezet en snel op- en af te schalen zijn. Zo is de teststraat op Schiphol binnen een paar weken opgezet.”

Myriam Van Haften, Directeur Care4homecare

MAATWERK

De samenwerking gaat verder dan testen. Er komen veel mails en telefoontjes met vragen rondom de covid testen binnen. Wij zochten mensen die communicatief goed zijn, Engels kunnen spreken en inventief zijn. Doordat Aethon naast zorg ook gemeenten en woningcorporaties ondersteunt op het klantcontactcentrum, leveren zij ook de klantcontactmedewerkers die onze klanten te woord staan. Ze helpen onze klanten via telefoon, mail en social media met het beantwoorden van covid-gerelateerde vragen en maken daarbij gebruik van onze eigen website en die van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

COMMUNICATIE

De communicatie met Aethon verloopt heel soepel. De vaste projectmanager is een fijn mens, een echte professional. Ze is to the point en schakelt super snel. Iedereen is heel tevreden over de samenwerking met Aethon.

Op zoek naar ondersteunend zorgpersoneel? Bekijk hier de informatie.

Geert Schaaij-Hessels, coördinator gemeente

Het is echt maatwerk, en bij Aethon vonden we een partner die dat begrijpt.

Lees meer over Geert Schaaij-Hessels, coördinator gemeente

Alette - Talent Verpleegkunde

"Dit werk geeft me zoveel energie"

Lees meer over Alette - Talent Verpleegkunde

Top 7 beste ziekenhuisseries

Niks zo lekker als op de bank ploffen met een goede serie.

Lees meer over Top 7 beste ziekenhuisseries