Als het aan mij ligt, blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen. En als het mag nog iets langer.

Werken bij Aethon vind ik geweldig

Met liefde

Toen ik door de crisis na 28 jaar werken in de reclame moest omscholen, was de keuze voor doelgroepchauffeur makkelijk gemaakt. Connexxion stond te springen om chauffeurs, en Aethon kon hier gelukkig in bemiddelen.

Autistische kinderen hebben structuur, duidelijkheid, regelmaat en vooral liefde nodig om te functioneren. Dat bied ik hen, tijdens mijn chauffeursdiensten. Daarnaast rijd ik ook iedere dag “ouderen” met dementie en Alzheimer naar de dagopvang.

Als het aan mij ligt, blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen. En als het mag nog iets langer.

Kyra Hemminghaus, doelgroepchauffeur

Uitdagende opleiding

De chauffeurspas halen is uitdagend. Je krijgt theorieles en legt via het CBR examen af. Met het papiertje in de hand volgde ik praktijklessen in een rolstoelbus. Toen ik ook voor de praktijktesten en het examen geslaagd was, kon ik mijn KIWA-taxipas en VOG aanvragen en aanvullende certificaten behalen. Toen kon ik aan de slag.

Gedreven

Natuurlijk kan je altijd beter worden in wat je doet. In mijn beroep zijn hiervoor alleen geen extra examens. Ik sta gezond, uitgerust en vooral met een lach op. Ik probeer vriendelijk en behulpzaam te zijn, op tijd te komen en zet me graag voor de volle 100% in. Want door alle mooie ervaringen is mijn werk geweldig. Als het aan mij ligt blijf ik dit doen tot aan mijn pensioen en als het mag nog iets langer.