Joffrey - Recruitment Marketeer

Waarom heb je voor de Aethon Groep gekozen?

“Laat ik dan gelijk maar met de deur in huis vallen. Ik was op zoek naar een andere baan omdat ik erachter kwam dat mijn vorige werkgever en ik geen gelukkig huwelijk was. Ik miste de rol als Recruitment Marketeer die ik tijdens mijn eerste echte baan heb vervuld. Het marketingteam zocht iemand voor deze rol en was qua reisafstand ideaal.

I know, hele slechte motivatie. Maar inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en kan ik terugkijken op fantastische tijden. In korte tijd hebben we een marketingteam weten op te bouwen dat volwassen is, datagedreven werkt en dat hongerig is om het altijd beter te doen.”

Hoe heb je de onboarding ervaren?

“De onboarding was direct een bevestiging dat de keuze die ik toen heb gemaakt de juiste was. Ik had geen goed beeld van de Aethon Groep. Mede omdat ik random had gesolliciteerd. Maar na een week ken je de organisatie, proef je de cultuur en zie je direct de bereidheid van je nieuwe collega’s.

Na een week ben je écht doodop, maar de kennis van toen gebruik ik vandaag de dag nog steeds.”

Wat maakt de Aethon Groep anders?

“Wat ik vooral heel mooi vind, is dat we een groter maatschappelijk doel willen verwezenlijken door kennis en kunde toe te voegen aan schaarse arbeidsmarkten. Die missie willen we uitdragen naar onze talenten en professionals in het werkveld. Maar dit zie je ook terug op de vestigingen. Als je écht iets wilt, en echt ergens in gelooft, dan krijg je hier de kans en ruimte om dat te bewerkstelligen.”

“Als je écht iets wilt dan krijg je hier de kans en ruimte om dat te bewerkstelligen.”

Joffrey – Recruitment Marketeer

Waarvoor sta jij elke ochtend met energie op?

“Heerlijk cliché antwoord, maar ik krijg energie van elke dag een stap voorwaarts maken. Afgewogen risico’s nemen om resultaat te boeken.

Ik hou mij het grootste deel van de dag bezig met cijfers en data. Hieruit kunnen we opmaken waar in onze communicatie en marketingmix het nog beter kan. Op basis van risico analyses en hypotheses ontwikkelen we dan verder. Dit gaat weleens fout, maar juist dat zijn de momenten waar ik energie van krijg.”

Wat moet een goede Recruitment Marketeer in zich hebben volgens jou?

“Poeh, dat is een goede vraag. Ik denk niet dat een Recruitment Marketeer alles kan beheersen. We zijn inmiddels met zijn vieren binnen team Recruitment Marketing, mede ook omdat het marketinglandschap zo enorm gegroeid is de laatste jaren.

Twee dingen die ieder van ons wel echt bezit is de nieuwsgierigheid naar resultaat en het willen doormeten van alles wat we doen. Die interesse zou iedere (recruitment) marketeer moeten bezitten vind ik. Daarnaast is recruitment marketing wel degelijk anders dan reguliere marketing. Het veranderen van (bij)baan brengt heel andere overwegingen met zich mee dan de aanschaf van een product of dienst, dus je aanpak is ook significant anders.”

Waar ben jij nou het meest trots op in je werk?

“De bijdrage die ik heb kunnen leveren aan het data gedreven werken en het volwassen maken van het marketingteam binnen de organisatie zijn dingen waar ik tot op heden met trots op terugkijk. Als het gaat om fysiek resultaat is de huidige website wel echt een resultaat om trots op te zijn. Op het eerste oog doet deze niet veel af van onze concullega’s. Maar ook deze is tot stand gekomen door data, hypotheses en zoekgedrag van onze doelgroep. Uiteindelijk moet heel de recruitmentorganisatie hier beter van worden.”

Wat wil jij jouw toekomstig marketing-collega’s nog meegeven?

“Als je bomvol ideeën zit en de overtuigingskracht hebt om je (marketing)collega’s hiervan te overtuigen, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier mag echt heel veel, en dat maakt de Aethon Groep voor mij echt een mooie werkgever!”

Enthousiast geworden over het werken bij de Aethon Groep?
Bekijk alle vacatures

Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

"Het is de ervaring dubbel en dwars waard."

Lees meer over Shanice - Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Verpleegafdelingen positief

Hélène Bulder van Zuwe Hofpoort “Aethon-studenten zijn gretig, enthousiast en brengen een enorme energie mee.”

Lees meer over Verpleegafdelingen positief