Jezelf iedere dag opnieuw uitvinden.

Werkweek: 40 uur. Heel traditioneel van maandag tot en met vrijdag.
Bij Aethon sinds: 2018.
Typisch Aethon: Jezelf iedere dag opnieuw uitvinden, en plezier hebben met elkaar.

Als matchmaker in werkgeluk verbindt Jeroen de juiste kandidaat aan een leuke baan bij Aethon. Geen gemakkelijke klus in de huidige economie. Lees hoe hij de juiste match toch elke keer weer voor elkaar krijgt.

Vertel eens..

Wat doe je?

Corporate Recruitment! Mijn eigen collega’s zoeken, selecteren en aannemen. Dat klinkt flauw, maar zeg eerlijk, wie wil dat nou niet?

Wat is het leukste aan je werk?

Ik krijg energie van het contact onderhouden met mensen, het sparren met en managen van interne stakeholders. Daarnaast geloof ik dat je van ieder gesprek – of dat nu met een starter of ervaren rot in het vak is – iets opsteekt. En nu vergeet ik bijna het belangrijkste, talent ontdekken en kandidaten blij maken met een toffe uitdaging.

Je bent altijd heel enthousiast. Waar haal jij je drive vandaan om mensen te recruiten?

Ik ga door waar anderen stoppen, bedenk creatieve en/ of slimme oplossingen en weet zo het beste talent aan Aethon te binden.

Hoe sluit je de week af?

Vaak moeten collega’s mijn laptop dichtklappen. Dan laat ik mij graag verleiden voor de vrijdagmiddagborrel, die standaard bij Aethon wordt gehouden. Nog even bijpraten met collega’s en vervolgens nadat we samen hebben opgeruimd snel naar huis, naar mijn vriend en hond.

Ben jij enthousiast geworden? Bekijk onze interne vacatures.

Meer verhalen van Aethon medewerkers:
Lees meer over de werkzaamheden van planner Tijn
Lees meer over de afwisselende dag van recruiter Annelies