Jeroen - Corporate Recruiter

Waarom heb je voor de Aethon Groep gekozen?

“Ik ben alweer bijna vier jaar onderdeel van de Aethon Groep. Ik heb destijds voor deze baan gekozen vanwege de maatschappelijke concepten én omdat hier nog iets te bouwen was. Ik was op zoek naar een dynamische werkomgeving en heb dat hier helemaal gevonden. De combinatie tussen commercie en onze maatschappelijke concepten zorgen voor mij voor een fijne werkomgeving waarin ik goed tot mijn recht kom. Jezelf iedere dag opnieuw uitvinden en plezier hebben met elkaar, dat is voor mij werkgeluk!”

Hoe heb je de onboarding ervaren?

“In 2018 was er nog geen onboarding, in mijn eerste halfjaar bij de Aethon Groep hebben we daarmee de eerste stappen gezet. Vanuit mijn rol als corporate Recruiter heb ik een team aangenomen en sinds half 2018 verzorgen we een maandelijkse onboarding van meerdere dagen voor al onze nieuwe talenten binnen de Aethon Groep. Ik heb zelf mijn eigen weg moeten vinden, dat is goed gekomen, maar ik probeer iedere maand nog een deel van de onboarding aan te sluiten bij onze nieuwe collega’s.”

“Wij hebben talent iets te bieden en krijgen daar ook iets moois voor terug.”

Jeroen Duinhouwer

Wat maakt de Aethon Groep anders?

“Wij hebben een andere kijk op de arbeidsmarkt. Dat zorgt ervoor dat wij durven te investeren in talent. Wij hebben talent iets te bieden en krijgen daar ook iets moois voor terug. Die wisselwerking zorgt voor een moderne en dynamische omgeving waar je elkaar stimuleert om te groeien, fouten te maken en nieuwe dingen te leren.”

Waarvoor sta jij elke ochtend met energie op?

“Ik krijg energie van het contact onderhouden met mensen, het sparren met en managen van interne stakeholders. Daarnaast geloof ik dat je van ieder gesprek – of dat nu met een starter of ervaren rot in het vak is – iets opsteekt. En nu vergeet ik bijna het belangrijkste, talent ontdekken en kandidaten blij maken met een toffe uitdaging.”

Wat moet een goede Corporate Recruiter in zich hebben volgens jou?

“Ik heb een intrinsieke motivatie om dingen beter te maken; doorzie zaken snel en kan op strategisch niveau meedenken, praten en uitdagen. Daarnaast ga ik door waar anderen stoppen, bedenk creatieve en/ of slimme oplossingen en weet zo het beste talent aan de organisatie te binden. Ik denk dat je als Corporate Recruiter best een grote skill set moet hebben, er komt veel op je af, je moet kunnen prioriteren en snel doordachte en overwogen keuzes durven maken.”

Waar ben jij nou het meest trots op in je werk?

“Met onze maatschappelijke concepten voegen wij iets toe aan de huidige arbeidsmarkt. Onze talenten en professionals dragen daar aan bij en intern werken wij met elkaar aan het faciliteren daarvan. Het toevoegen van talent aan de Aethon Groep is wat mij trots maakt. Samen maken wij impact en daarmee het verschil.”

Wat wil jij jouw toekomstige collega’s van de Aethon Groep nog meegeven?

“De Aethon Groep is werkgever van talent. Heb je ambities of een visie op hoe het werk anders, beter, of leuker zou kunnen worden? Laat van je horen! Spreek jezelf uit en werk aan je eigen doelen. Maak plezier op het werk en zet met elkaar de schouders eronder. Zo bereiken we mooie dingen met elkaar.”

Enthousiast geworden over het werken bij de Aethon Groep?
Bekijk alle vacatures

 

Ismahane - Baliemedewerker Woningcorporatie

"En toen was ik ineens aan het einde van mijn studie."

Lees meer over Ismahane - Baliemedewerker Woningcorporatie

Modern klantcontact vraagt flexibiliteit

Woonkracht10 vertelt hoe Aethon helpt hun klantcontact-strategie te realiseren.

Lees meer over Modern klantcontact vraagt flexibiliteit