Modern klantcontact vraagt flexibiliteit

Impact digitalisering op ons klantcontact

Dichtbij de klant komen. Dat is onze strategie. Maar de digitale ontwikkelingen maakt het geografisch dichtbij bij de klant zijn steeds minder belangrijk. Dit vereist een andere manier van werken, die grote impact heeft gehad op de afdeling Wonen van onze woningcorporatie Woonkracht10. Het klantcontactcentrum (KCC) werd daardoor steeds belangrijker in ons klantcontact. En daarmee ook de flexibiliteit en het kennisniveau op het KCC. We zochten daarom een partner die ons in deze flexibiliteit- & kennisbehoefte kon voorzien.

Onze vaste medewerkers vragen de Aethon-studenten regelmatig om advies over de digitale mogelijkheden.

Inge Plantinga, HR-adviseur

Eigen pool Aethon medewerkers

Aethon biedt ons precies wat wij zoeken. Behalve flexibiliteit, is ook de frisheid van de studenten die Aethon aangedraagt een fijne aanvulling op ons KCC. Aethon doet een gedegen voorselectie, met zorgvuldig ingerichte assessments. Hierdoor hebben wij nog nooit een aangedragen kandidaat afgewezen. Intussen werken er in onze flexibele pool al 10 studenten waar we erg tevreden mee zijn. Ze pakken zaken snel op, denken mee en ontlasten onze vaste medewerkers, zodat zij zich beter kunnen focussen op hun eigenlijke werk.

Snel & actuele kennis

Wij werken bij Woonkracht10 volgens het ‘click-call-face’ principe, waarbij we onze klanten zoveel mogelijk digitaal proberen te helpen. De komst van Aethon heeft geleid tot kortere telefonische wachttijden op ons KCC. Aethon komt haar afspraken bovendien na en zorgt ervoor dat we heel flexibel kunnen opschalen als we drukte verwachten op ons KCC of bij ziekte en vakantie. De medewerkers van Aethon zijn thuis in de digitale wereld, waardoor onze vaste medewerkers hen vaak om advies vragen. Dat is erg leuk om te zien.

Adil - Medewerker Ouderenzorg

"Door mijn bijbaan maak ik het verschil."

Lees meer over Adil - Medewerker Ouderenzorg

Geert Schaaij-Hessels, coördinator gemeente

Het is echt maatwerk, en bij Aethon vonden we een partner die dat begrijpt.

Lees meer over Geert Schaaij-Hessels, coördinator gemeente