Oplossing voor schaarste

WISSELENDE ZORGVRAAG

In een markt waarin goede medewerkers schaars zijn, vonden wij in Aethon een partner die ons een oplossing bood waarmee wij nog niet bekend waren: werkstudenten. De zorgsector is continu in beweging. Om aan de wisselende zorgvraag te voldoen werken wij daarom met een eigen flexpool. Toch zagen wij ons (ziekte)verzuimpercentage flink oplopen. Daarom zijn we gaan zoeken naar een partij die flexibel kon ondersteunen.

In een markt waarin goede medewerkers schaars zijn, vonden wij in Aethon een partner die ons een oplossing bood.

Freek Coensen, manager Zorg en Welzijn van BrabantZorg

DAAROM AETHON

Aethon ondersteunt BrabantZorg met hoogopgeleide studenten op een zeer flexibele basis. De medewerkers van Aethon zijn leergierig, enthousiast en heel proactief. Ze bejegenen onze cliënten vriendelijk en prettig en vormen een welkome aanvulling op ons eigen personeel. Wij zetten Aethon-medewerkers flexibel in om gaten in onze roosters op te vullen. Hierdoor kunnen we uiterst flexibel inspelen op piekdruktes en vakantieperiodes.

VERLAGING ZIEKTEVERZUIM

Onze samenwerking met Aethon heeft geresulteerd in een merkbare verlaging van onze verzuimcijfers. Aethon kan voorzien in onze uitvraag en doet dit tegen een scherp tarief. Ook het contact dat wij met Aethon hebben is bijzonder prettig en door de flexibele opstelling van het accountmanagement verloopt onze samenwerking erg soepel. Ik zou Aethon aanbevelen om haar flexibiliteit, haar proactieve houding en de frisse inbreng die studenten met zich meebrengen.

Joffrey - Recruitment Marketeer

"Als je écht iets wilt dan krijg je hier de kans en ruimte om dat te bewerkstelligen."

Lees meer over Joffrey - Recruitment Marketeer

Sarah - Finance Business Partner

"Het geeft mij energie als ik door mijn hulp of advies iemand inzicht kan geven en zo het werk makkelijker en leuker kan maken."

Lees meer over Sarah - Finance Business Partner

Jouw zorgcarrière in een stroomversnelling

Je zorgcarrière een boost geven? Werk tijdens je studie of volg een traineeship!

Lees meer over Jouw zorgcarrière in een stroomversnelling