Sterk in samenwerking & planning

WIJ GELOVEN IN AETHON’S CONCEPT

Als Managed Service Provider staan wij tussen klanten en leveranciers in. Voor onze klanten zijn we verantwoordelijk voor alle externe inhuur. In het kader van kostenbesparing zoeken we altijd naar innovatieve manieren van inhuur. Studenten vormden hier eigenlijk nooit onderdeel van, omdat het niet makkelijk is om opdrachtgevers om te krijgen voor dit concept. Wij geloven in het Aethon’s concept en de introductie hiervan bij onze opdrachtgevers heeft bijzonder goed uitgepakt.

Aethon is een solide partner waarop ik blind kan vertrouwen.

Barbara Mastebroek, operationeel manager van Het Flexhuis

IK VOEL MIJ ONTZORGD

De kwaliteit van studenten van Aethon is bijzonder goed, zeker gezien het tarief. Aethon zorgt er daarnaast voor dat ik nooit om hoef te kijken naar de planning. Het loopt gewoon, ook al is de planning heel krap. Ik voel me hierdoor ontzorgd en durf ook los te laten. Aethon is een solide partner waarop ik blind kan vertrouwen. Daarnaast zorgt Aethon voor een frisse wind en energie bij onze opdrachtgevers met mensen van deze tijd, die enorm gedreven zijn.

WIN-WIN-MENTALITEIT

We zetten Aethon-medewerkers in bij veel grote opdrachtgevers en werken nauw samen. Aethon schakelt snel en we werken met één vaste contactpersoon, waarmee we een sterke vertrouwensband hebben opgebouwd. Aethon is een meedenkende partner die handelt vanuit een win-win-mentaliteit. Dat werkt heel fijn.

Ben - Thuiszorgmedewerker

"Deze (bij)baan is van toegevoegde waarde."

Lees meer over Ben - Thuiszorgmedewerker

Modern klantcontact vraagt flexibiliteit

Woonkracht10 vertelt hoe Aethon helpt hun klantcontact-strategie te realiseren.

Lees meer over Modern klantcontact vraagt flexibiliteit

Hoe trek je steunkousen aan en uit?

Handig stappenplan met foto’s.

Lees meer over Hoe trek je steunkousen aan en uit?