Ik werk om me te ontwikkelen

Werken op een T-splitsing

Ik ben als Talentmanager feitelijk de leidinggevende van de Aethon-flexmedewerkers die bij zorginstellingen werken. Tegelijk ben ik voor de die zorginstellingen het aanspreekpunt wanneer zij iets willen bespreken over deze medewerkers. Zo vorm ik de schakel tussen onze flexmedewerkers, zorginstellingen en Aethon. In iedere situatie probeer je de belangen van deze drie partijen zo goed mogelijk in ogenschouw te houden. Een interessante uitdaging

Ik werk om me te ontwikkelen.

Antoine Boogaard, Talentmanager

Begeleiding & ondersteunende werkzaamheden

Ik heb Psychologie gestudeerd in Leiden en Sport- en prestatiepsychologie aan de UvA. Ik zocht daarna iets in het bedrijfsleven, waarbij ik jonge mensen kon begeleiden om zich optimaal te ontwikkelen. De zorgstudenten die voor Aethon werken zetten de eerste stappen in hun latere werkveld. De begeleiding & coaching die ik ze hierin kan geven, is echt heel tof. Je helpt ze echt zich te vormen. Vanuit mijn studie Psychologie vind ik het natuurlijk extra interessant om gedrag en keuzes te begrijpen en om daar zelf impact op te maken. Uiteraard doe ik naast de begeleiding ook de nodige administratieve werkzaamheden ter ondersteuning daarvan.

Blijven ontwikkelen

Ik vind het bijzonder om in een bedrijf te werken dat zo snel groeit. Ik werk met de intrinsieke drive om beter te worden in wat ik doe. Vragen als “Waar sta ik voor”, “Waar wil ik naartoe” en “Wat wil ik bereiken” houden me bijvoorbeeld bezig. Bij Aethon krijg ik de ruimte mijzelf daarin te ontdekken.
Trainingen helpen mij te ontwikkelen binnen de functie. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Misschien dat ik ooit de overstap wil maken naar Accountmanagement. Ook in die functies gaat het om het goed begrijpen van mensen, om ze vervolgens te helpen bij het realiseren van hun doelen.