Sfeer is voor mij belangrijk. Dus hard werken, maar ook een geintje op z’n tijd.

Afwisselende taken

Ik ben Annelies Janssen, 27 jaar en werk als recruiter bij Aethon. Op de Hogeschool van Leiden heb ik Maatschappelijk werk en Dienstverlening gestudeerd. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, vriendinnen en familie. Van theater, een bioscoopje of food-festival tot een terrasje pakken. Via een kennis die voor Aethon werkte werd ik enthousiast gemaakt. Ze vertelde mij over de mogelijkheden, gezellige sfeer en leuke collega’s. De functie van recruiter sprak mij erg aan vanwege de afwisselende taken en het contact met mensen.

Sfeer is voor mij belangrijk. Dus hard werken, maar ook tijd voor een geintje.

Annelies Janssen, Recruiter

Zelf meedenken

Inmiddels werk ik ruim een jaar als recruiter bij Aethon. Aethon sprak mij meteen aan vanwege de ondernemende en ambitieuze sfeer. Er is veel vrijheid voor eigen inbreng en er wordt naar je ideeën geluisterd. De mogelijkheden zijn oneindig. Dit maakt het werken bij Aethon erg divers, iets wat voor mij erg belangrijk is.

Afwisselende baan

De afwisseling binnen mijn functie en de samenwerking met veel verschillende mensen spreekt mij heel erg aan. Als recruiter ben je uiteraard verantwoordelijk voor de werving- en selectie van onze externe medewerkers. Onze flexkrachten maar ook young professionals met meer werkervaring. Binnen mijn pool onderhoud ik alle contacten met mijn medewerkers en ga ik soms mee op klantbezoek. Samen met de regiomanagers en planners in mijn regio nemen wij regelmatig de gang van zaken door en zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Van functioneringsgesprekken, een stuurgroep kwaliteit tot sparren over marketingcampagnes, onze ambassadeurs en mijn taken voor de personeels vereniging van Aethon. Geen dag is hetzelfde.

Sfeer is voor mij belangrijk, ik heb graag lol. Dus hard werken, maar ook tijd voor een geintje. Bij Aethon kan dat. Je doet het samen. Met anderen werken geeft mij energie, laat me out of the box denken en de resultaten zijn hierdoor beter. Wat wil je nog meer?