Vakantie bijbaan via Aethon

POV: Je zoekt een leuke vakantie bijbaan zodat je al die festivals, terrasjes, feestjes en zwoele avonden op het strand kan betalen. Alleen is er een probleem… de zomer staat al op het punt van beginnen en je hebt nog geen leuke bijbaan voorbij zien komen. Tijd voor lichte paniek? Niet nodig! Bij Aethon ben jij aan het juiste adres.

Wij hebben deze zomer dé vakantie bijbaan die bij jou past! Van werken in de thuiszorg tot planner bij de GGD en van werken in de polikliniek tot verzorgende IG. Aethon heeft dé vacature in de zorg speciaal voor jou. Daarnaast bieden we je ook nog uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals: een salaris van minimaal €12,63 per uur, de flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen én de mogelijkheid om te werken in jouw regio. Geïnteresseerd? Klik dan snel op de button hieronder!

 

Solliciteer direct

Word jij deze zomer ons nieuwe talent?

Als werkgever van talent begeleiden, trainen en inspireren we mensen zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk in de zorg, waar je met jouw frisse blik het verschil gaat maken. Met onze vakantie bijbanen doe je relevante werkervaring op, werk je aan jouw cv én lever je een maatschappelijke bijdrage. Hoe tof is dat?

Wat voor aanpakker ben jij?

  • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken
  • Je krijgt energie van het helpen van anderen
  • Je bent beschikbaar voor een vast aantal uur per maand
  • Je bent flexibel inzetbaar qua diensten en diensttijden

Solliciteer hier!

Vervolgens sturen we je nog een aantal vragen per e-mail en SMS om meer over jou te weten te komen. Het invullen hiervan duurt maximaal twee minuten. Houd je mailbox dus in de gaten!