Bijbaan in de zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Geldermalsen
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij klaar met de bijbanen in de horeca en in de supermarkten? Volg jij een zorg gerelateerde studie? Én wil jij daarnaast jouw cv en ervaring een boost geven? Kom dan werken als zorgverlener bij Santé Partners in Geldermalsen. Geef zelf aan wanneer jij beschikbaar bent, zodat jij werkt wanneer jij wilt en de diensten kan pakken die bij jouw agenda aansluiten. Zo flexibel kan het zijn!

Jouw ontwikkeling op #1
Voordat je aan de slag gaat biedt Aethon jou een training ‘Basiszorg en Medicatie’ aan. In deze trainingen leer je op een interessante, leerzame en leuke manier alles over de basiszorg en de medicatie. Ook heb je de mogelijkheid om aansluitend de training ’Verpleegtechnische Vaardigheden’ te volgen. Hiermee kan je een stapje hoger aan de slag binnen de zorg.
Na het succesvol afronden van deze trainingen start je met de inwerkdiensten. Tijdens deze diensten wordt je ingewerkt door een professional op locatie. Hierna ben je ready-to-go om flexibel aan de slag te gaan. Je kunt zelf jouw beschikbaarheid aangeven, op basis hiervan worden jouw werkuren bepaald.

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon. Samen bespreken jullie jouw ontwikkelingen, je ambities, je wensen en uiteraard hoe het gaat met jou als young professional. Op deze manier doe jij tijdens of na je studie snel relevante praktijkervaring op! En als je klaar bent voor meer vastigheid? Dan zijn er binnen Aethon meerdere doorgroeimogelijkheden!

Waar ga je werken?
Santé Partners is een zorgorganisatie die zich richt op de ouderenzorg in de regio van Culemborg, Dodewaard, Arnhem, Elst en Tiel. Jij zal aan de slag gaan bij de locatie Bloementuin in Geldermalsen. Er zijn zowel mogelijkheden in de wijkverpleging als in de zorginstelling.

Jouw talent

Jouw passie ligt bij het helpen van ouderen en hulpbehoevenden. Je hebt een groot hart voor mensen en haalt energie uit het verzorgen. Je bent zelfstandig en collegiaal, je ondersteunt je collega’s waar nodig en hebt een luisterend oor. Ook vinden we het belangrijk dat je:

  • Een sociaal-maatschappelijke of medische opleiding volgt (vanaf mbo 3 niveau);
  • Je flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten.

Wij bieden jou

  • Een parttime dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uren per maand;
  • Een bruto salaris van €12,63 bruto per uur;
  • Onregelmatigheidstoeslagen die kunnen oplopen tot €20,20 per uur!
  • Reiskostenvergoeding;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
  • De flexibiliteit om je eigen diensten in te plannen;
  • Een loyaliteitsprogramma waarmee je je soft skills en inhoudelijke skills verder kunt ontwikkelen!
Klinkt dat als dé bijbaan voor jou, ben jij ready om aan de slag te gaan en ga jij ervoor zorgen dat jouw cv bomvol ervaring zit?
Solliciteer dan direct door het formulier rechts in te vullen en één van onze recruiters zal dan contact met jou opnemen!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.