Bijbaan KCC bij Woonbedrijf in Eindhoven

Uurloon € 15,98
Locatie Eindhoven
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Een bruto-uurloon van €15,98 en flexibele uren? Start als KCC medewerker bij Woonbedrijf in Eindhoven!

Wat ga je doen?
Jij staat huurders te woord via telefoon en Socialmedia kanalen. Dagelijks stromen er namelijk talloze vragen binnen voor jou als KCC medewerker in Eindhoven. Huurders bellen bijvoorbeeld omdat ze hun huur willen opzeggen tot geïnteresseerden die op zoek zijn naar een huis. Ook kloppen bewoners bij jou aan voor eventuele reparaties en onderhoud.

Jij staat iedereen netjes te woord en probeert een zo goed mogelijk beeld van de situatie te krijgen. Dat doe je door extra vragen te stellen, wat is de vraag achter de vraag? Zo kun je deskundig advies geven en eventuele problemen zo snel mogelijk oplossen. Kom je er niet uit? Geen probleem. Dan roep je er een ervaren collega bij.

De woningcorporatie is open van ma t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur. Op deze dagen kun je wisselend worden ingepland maar minimaal 16 uur per week. Jij bent dan ook minimaal 2 hele dagen per week beschikbaar.

Jouw talent

Geen ervaring in een KCC? Geen probleem! Jouw persoonlijkheid en communicatieve vaardigheden maken het verschil.
Wat vragen we verder?

  • Je bent communicatief sterk en kan oplossingsgericht denken
  • Empathie en begripvol zijn voor jou als vanzelfsprekend
  • Volg je een hbo- of wo-studie of ben je afgestudeerd op dit niveau (harde eis)
  • Ben jij minimaal 16 uur (2 dagen) per week beschikbaar op maandag t/m vrijdag.
Zonder diploma op hbo- of wo-niveau (of studerende op dit niveau) is het helaas niet mogelijk om op deze functie te solliciteren

Wij bieden jou

Een bruto uurloon van €15,98 per uur
Een tijdelijk contract met een vast aantal uren per maand
8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt!
Begeleiding van een Pool Manager
Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.