Parttime Helpende Plus Ouderenzorg

Uurloon € 12,94
Locatie Heemskerk
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij gediplomeerd helpende plus en zoek jij een functie in de ouderenzorg waarbij jij zelf jouw uren mag inplannen? Scrol dan niet verder, want bij Aethon ben je op het juiste adres! Als gediplomeerd helpende of helpende plus kun je flexibel via Aethon aan de slag voor een opdrachtgever bij jou in de buurt. De reiskosten naar de opdrachtgever worden vergoed!

b>Wat ga je doen?
Jij gaat flexibel aan de slag in verpleeg- en verzorgingstehuizen in de regio Castricum, Limmen, Heemskerk, Heiloo, Beverwijk en Uitgeest. Je ondersteunt de cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals wassen, aan- en uitkleden en eten en drinken. Daarnaast dien je medicatie toe of reik je dit aan. Samen met een team van verzorgenden en verpleegkundigen lever jij de best mogelijke zorg.
Ochtenddiensten starten om 07.00 uur. Avonddiensten duren tot 23:00 uur. De diensten variëren tussen 4 a 8 uur.

b>Flexkracht via Aethon
Via Aethon zit je niet vast aan wekelijkse uren, maar aan maandelijkse uren. Hierdoor kun je ervoor kiezen om, tijdens een drukke week, jouw maandelijkse uren in de andere weken van de maand in te plannen. Je mag natuurlijk altijd meer werken buiten jouw vaste maandelijkse uren! Daarnaast mag je ook jouw beschikbaarheid via onze app doorgeven. Je werkt dus altijd wanneer het jou uitkomt!
Via Aethon heb je eigen regie over jouw rooster waardoor de functie gemakkelijk te combineren is met een andere baan, privé leven en/of hobby’s.

Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Mocht je wat langer bij Aethon in dienst zijn als helpende plus (verantwoordelijkheid voor ADL en medicatie) bieden wij jou, in overeenstemming met de opdrachtgever, de mogelijkheid om door te groeien naar niveau 3 (verzorgende IG) waarbij je via onze interne training de verpleegtechnische vaardigheden kan leren en zo kan doorstromen naar een nieuwe uitdaging (en bruto-uurloon)!
Lijkt dit jou wat? Lees dan vooral verder!

Jouw talent

Je bent gediplomeerd helpende plus en hebt relevante stage en/of werkervaring. Daarnaast:

 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg
 • Beschikbaar tussen 07:00 - 23:00
 • Ben je flexibel inzetbaar
 • Ben je woonachtig in de regio Castricum, Limmen, Heemskerk en Uitgeest of bent bereid om hiernaar toe te reizen.
 • Je bent afgestudeerd als helpende (niveau 2) in de zorg (met aantoonbare ADL ervaring) en bent bereid om een medicatiecursus te volgen zodat je als helpende plus kan starten via Aethon om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Wij bieden jou

Naast de flexibiliteit om je eigen uren in te vullen bieden wij jou:

 • Een bruto uurloon naar werkervaring conform CAO VVT FWG25 (als helpende plus)
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.