Bijbaan Zorgassistent

Uurloon € 12,54
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Volg jij een zorgopleiding, zoals Verpleegkunde, Geneeskunde of Fysiotherapie? Wil jij al tijdens jouw studie relevante werkervaring op doen in de zorg en jezelf ontwikkelen in het vak? Begin dan als ADL-assistent in de gehandicaptenzorg in Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als ADL-assistent verleen je hulp op afroep. Dit wil zeggen: op momenten dat de cliënt zelf aangeeft behoefte aan hulp te hebben, bijvoorbeeld via een alarm-intercomsysteem. Het doel van dit unieke concept is, het voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk maken om in alle vrijheid en op hun eigen manier te leven.

Als je wordt afgeroepen, help je cliënten bijvoorbeeld bij:

 • Het aan- en uitkleden;
 • Het aantrekken van steunkousen;
 • Wassen;
 • Ondersteunen bij de toiletgang;
 • Verplaatsingen
  Ook werk je met actieve en passieve tilliften. Heel diverse taken die het mogelijk maken dat jouw cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.
Fokus Wonen in Amsterdam
Je komt te werken bij Fokus Wonen in Amsterdam. Het gaat om vier projecten, waar jij flexibel wordt ingezet. De locaties zijn met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Ochtenddiensten starten om 07.00 uur en avonddiensten eindigen om 00.00 uur.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van cliënten met een lichamelijke beperking. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast:

 • Volg je een zorgopleiding op het wo/hbo of mbo niveau 3/4. Of heb je dit met succes afgerond. Denk aan bijvoorbeeld Verpleegkunde, Geneeskunde, Gezondheid en Leven, Biomedische Wetenschappen etc.
 • Vinden we het super leuk als jij openstaat om jezelf door te ontwikkelen. Hier helpen we je dan ook graag bij!

Wij bieden jou

 • Een bruto uurloon van €12,54 per uur. Dit is exclusief: 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag!
 • Een tijdelijk dienstverband
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen
Reageer direct!
Heeft onze (bij)baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Violinie Subramaniam. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.