Parttime medewerker klantcontact bij een gemeente

Uurloon € 14
Locatie Veldhoven
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij op doordeweekse dagen flexibel beschikbaar? Zoek je een uitdagende bijbaan waar je burgers een stapje verder kan helpen? Lees dan snel verder over deze vacature voor Gemeente Veldhoven!

Wat ga je doen?
Jij bent het visitekaartje van de organisatie voor onze inwoners en ondernemers Je bent het eerste aanspreekpunt voor gemeente Veldhoven voor meerdere kanalen (zoals telefonie, social media en mail). Je vindt het leuk om met gerichte vragen de vraag achter de vraag te ontdekken. Je probeert zoveel mogelijk vragen zelf te beantwoorden maar soms moet je met jouw collega's schakelen van andere afdelingen. Inwoners kunnen jou bellen om een afspraak in te plannen voor bijvoorbeeld het aanvragen van een nieuw paspoort, ze kunnen jou ook bellen om te vragen wanneer het afval wordt opgehaald en daarna kan iemand jou weer bellen omdat die vragen heeft over een vergunning die de inwoner heeft aangevraagd. Je weet nooit welke vragen er die dag komen en dat maakt de bijbaan zo divers en uitdagend.

De gemeente is open van 08.30 tot 17.00 op maandag t/m vrijdag. Op deze dagen kun je wisselend worden ingepland voor ongeveer 16 uur per week. Het is dus belangrijk dat jij minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent.

Jouw talent

Jij bent communicatief sterk. Heb je eerdere klantenservice/klantcontactervaring (of callcenter)? Dan is dat super fijn! Heb je deze ervaringen niet maar wil jij je hier graag in ontwikkelen? Wees welkom!
Ook weet jij empathisch en oplossingsgericht om te gaan met klachten en andere interactie met burgers.

Tot slot:

  • Ben je enthousiast en representatief
  • Kun je goed tegen een hectische en dynamische omgeving
  • Volg je een hbo- of wo-studie of bent afgestudeerd op dit niveau
  • Ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar op doordeweekse dagen.

Wij bieden jou

  • Een salaris vanaf €14,00 bruto per uur
  • 8,3% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
  • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt
  • Begeleiding van een Pool Manager
  • Relevante werkervaring, opleidingen en trainingen
  • Contract voor onbepaalde tijd
Word jij enthousiast van deze vacature?
Mijn naam is Laura, en ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Laat je gegevens gerust bij deze vacature achter en plan later een belafspraak met mij in. Bellen, appen of mailen mag ook altijd naar 06-11261239 of laura.vansabben@aethon.nl. Ik hoop je snel te spreken!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee.

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.