Bijbaan in de zorg

Uurloon € 12,63
Locatie Den Bosch
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij jouw steentje bijdragen in de zorg? Heb je echter (nog) geen diploma? Dan ben je bij Aethon aan het goede adres! Via Aethon word jij in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Verzorgende aan de slag te gaan. Met als kers op de taart een salaris van €12,63 bruto per uur. Met toeslagen kan dit zelfs oplopen tot €20,20 Daarnaast heb je ook nog zelf de regie in handen over jouw beschikbaarheid. Wil je weten hoe dat mogelijk is? Lees dan nu verder!

Training ADL, Tilliften en Medicatie
Als verzorgende bij Zinzia krijg je de kans om je ervaring in de zorg uit te breiden. Je gaat aan de slag op verschillende afdelingen met complexere doelgroepen, denk hierbij aan NAH, GP en PG afdelingen. Voordat jij deze zorg gaat verlenen bij Zinzia, volg je de training 'Basiszorg & Medicatie'. Daarmee kun jij straks hulp bieden bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in onder andere de volgende handelingen:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Na de training heb jij jouw certificaat behaald om Verzorgende aan de slag te gaan. Hierna wordt jij in de praktijk tijdens de eerste dienste ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als verzorgende.

Bij welke doelgroep wil jij ervaring opdoen?
Aethon is actief bij meerdere zorginstellingen in de regio van 's-Hertogenbosch. Zo kan je aan de slag in de somatiek, de thuiszorg en de psychiatrische ouderenzorg.

Studies die goed passen bij deze bijbaan zijn o.a.: verzorgende-IG, pedagogisch medewerker, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, mbo-v, hbo-v, fysiotherapie, gezondheid & technologie, social work en meer.

Jouw talent

Jij volgt een zorg gerelateerde studie op mbo4-, hbo of wo-niveau. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • Een open houding en verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
 • Flexibel inzetbaar bent zowel doordeweeks als in het weekend.

Wij bieden jou

Je komt in dienst bij Aethon voor een vast aantal uur per maand. Dit betekent dat je gegarandeerd elke maand salaris ontvangt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij goed functioneren door te groeien. In dat geval ga jij je verder verdiepen in Verpleegtechnische Vaardigheden. Ook krijg je van ons:

 • Een bruto uurloon van €12,63 per uur;
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag;
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
 • De vrijheid om zelf je diensten in te plannen;
 • Een waardevol certificaat Basiszorg & Medicatie.
Reageer nu!
Heeft onze bijbaan zorgondersteuner je interesse gewekt? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag kennis met je!

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee.
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.