Bijbaan in de thuiszorg

Uurloon € 12,63
Locatie Oldenzaal
Opleidingsniveau HBO / Universitair

Jouw uitdaging

Wil jij bij zorgbehoevende ouderen, die het geweldig vinden wanneer jij voor de deur staat, over de vloer komen en wil je lekker bijverdienen? Bij één van onze zorginstellingen ga je in de wijk langs bij jouw cliënten thuis om hen te ondersteunen, wat voor veel vrijheid in je werk zorgt!

We gaan je helpen!
Voordat je start, volg je via Aethon een kort opleidingsprogramma waarin we je bevoegd maken om ADL, medicatie en verpleegtechnische handelingen in de praktijk te mogen brengen. De handelingen die tijdens de trainingen behandeld worden zijn:

 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden, toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie aanreiken en toedienen (bijv. druppels en zalf)
 • Wondverzorging
 • (ACT) Zwachtelen
 • Katheter- en stomazorg
 • Blaasspoelen
 • Bloedsuiker prikken en insuline toedienen
 • Polsslag en tensie meten
 • Voorbereiden en subcutaan injecteren
Het opleidingsprogramma succesvol afgerond? Dan krijg je van ons een waardevol certificaat! Daarna word je in jouw eerste diensten ingewerkt bij de zorginstelling. Samen zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk alle handelingen onder controle hebt. En als dat zo is? Dan ben je klaar om zelfstandig aan de slag te gaan.

Waar ga je aan de slag?
De doelgroep waarmee je werkt zijn hulpbehoevende ouderen in de omgeving van Oldenzaal. Ouderen die graag nog thuis wonen, maar wel ondersteuning nodig hebben. Ondersteuning die jij graag wil geven!

Samen met de mantelzorger maakt de wijkverpleegkundige afspraken met de ouderen over de zorg die jij gaat verlenen. Deze kwetsbare doelgroep is erg blij met je komst, want jouw hulp en aanwezigheid maakt hun dag net even prettiger. Gelijktijdig doe je zeer waardevolle praktijkervaring op en draag je bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem. Namelijk de tekorten binnen de zorg. Een win-win-win situatie dus!

Jouw talent

De best mogelijke ouderenzorg verlenen. Dat is jouw talent en passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

 • op dit moment de opleiding Verzorgende IG (mbo 3), Verpleegkunde (mbo – hbo), Geneeskunde, of een andere zorggerelateerde opleiding volgt of hebt afgerond op minimaal mbo 3 niveau.
 • eerder (stage)ervaring hebt opgedaan met ADL-handelingen én verpleegtechnische handelingen
 • in het bezit bent van rijbewijs B en bij voorkeur een eigen auto
  Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

 • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
 • Een goed salaris van €12,63 bruto per uur, wat met toeslagen kan oplopen tot wel €21,20 bruto per uur!
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
 • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.