Bijbaan Verpleegkunde Talenten

Uurloon € 12,63
Locatie Deventer
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

Herkenbaar voor jou? Je bent recentelijk begonnen met de studie HBO-V of MBO-V en vindt alle stof ontzettend interessant, maar zou ook graag wat praktische ervaring op willen doen. Of ben je misschien (recentelijk) afgestudeerd in HBO-V of MBO-V en momenteel op zoek naar een extra werkplek om meer praktische zorgervaring op te kunnen doen? Lees dan snel verder!

Werken aan jouw eigen ontwikkeling
Voordat je aan de slag gaat bij één of meerdere opdrachtgevers van Aethon kijken we eerst naar jouw actuele kennis op het gebied van verpleegkunde. Afhankelijk van je studiejaar en/of ervaring krijg je een gepersonaliseerd opleidingsprogramma. Dit kan bestaan uit verschillende onderdelen zoals de training Verpleegtechnische Vaardigheden. In deze training leer jij om verpleegtechnische handelingen uit te voeren op de zorgvrager. Je kunt hierbij denken aan o.a. polsslag en tensie meten, bloedsuiker prikken en insuline toedienen, subcutaan injecteren, wondzorg en/of zwachtelen. Daarnaast is er een trainingsonderdeel waarin je bevoegd wordt in het uitdelen en toedienen van medicatie. Heb je de training afgemaakt? Dan ga je starten met de inwerkdiensten waarbij je onder begeleiding aan het werk zal gaan. Door deze begeleiding kunnen we samen zorgen voor een optimale start van jouw zorgcarrière!

Gedurende jouw loopbaan bij Aethon krijg je een vast contactpersoon, jouw Poolmanager. Samen stemmen jullie jouw diensten af, kijken jullie naar jouw ontwikkelingen, jouw ambities en jouw wensen en uiteraard hoe het gaat tijdens jouw carrière bij Aethon. Op deze manier doe jij tijdens of net na je studie snel relevante praktijkervaring op!

Bij welke doelgroep wil jij ervaring opdoen?
Aethon is actief bij meerdere zorginstellingen in de regio Deventer. Veelal ook met andere doelgroepen. Zo kan je aan de slag in de somatiek, de thuiszorg en de psychiatrische ouderenzorg. Als je wilt kan je binnen zeer korte tijd veel ervaringen opdoen met al deze doelgroepen.

Jouw talent

De best mogelijke ouderenzorg verlenen. Dat is jouw talent, dat is jouw passie. Je krijgt dan ook energie van het helpen van mensen en kan goed zelfstandig werken. Maar als je toch met vragen zit tijdens je werk durf je deze ook te stellen door contact te zoeken met collega's. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij:

  • Op dit moment de studie verpleegkunde (mbo of hbo) volgt of deze hebt afgerond
  • Flexibel inzetbaar bent en het leuk vindt om op meerdere locaties te werken
Let op: bovenstaande punten zijn een vereiste voor de functie!

Wij bieden jou

  • Je komt parttime in dienst bij Aethon voor een vast aantal uren per maand
  • Een goed salaris van €12,63 bruto per uur
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • De flexibiliteit om zelf je uren in te vullen in de Aethon app. De werktijden liggen tussen 07:00 uur en 23:00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur
  • Doorgroeimogelijkheden voor een functie die aansluit op jouw studie bij ons Detacheringsbureau Samen Professionals wanneer jij jouw studie hebt afgerond
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt?
Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.