Parttime voedingsassistent

Uurloon € 13
Locatie Eindhoven
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij mensgericht en wil je graag ervaring opdoen in de zorg? Dan is de bijbaan als parttime voedingsassistent bij Libra wat voor jou!

Je gaat aan de slag bij revalidatiecentrum Libra als voedingsassistent, samen met een enthousiast en gemotiveerd team zorg je dat de revalidanten op een gastvrije manier kunnen genieten van de eet-momenten. Je verzorgt de (voor)bereiding, portionering, presentatie van ontbijt, lunch en warme maaltijden in de huiskamers en keuken. Je ondersteunt de revalidanten bij de maaltijdkeuze en je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en diëtisten. Dit doe je omdat voeding een belangrijke rol speelt in het revalidatieproces en jij hierin een actieve rol in hebt.

De werkdagen zijn zowel doordeweeks als in het weekend, de werktijden zijn van 07:30 tot 14:30 en van 15:30 en 19:30. Aangepaste werktijden zijn mogelijk in overleg.
De diensten en werkdagen worden vooraf afgestemd op basis van jouw beschikbaarheid. Flexibiliteit is erg belangrijk bij deze functie.

Je gaat aan het werk op locatie Eindhoven óf locatie Tilburg.

Libra Revalidatie en Audiologie staat voor specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding van volwassenen, jongeren en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking.

Jouw talent

Jij bent mensgericht en sociaal, je kunt goed met mensen overweg en kan hen een veilig gevoel geven. Ook vinden we het belangrijk dat je:

  • Commitment hebt en betrouwbaar bent;
  • Communicatieve skills hebt en zowel zelfstandig als in een team kunt werken;
  • Minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent waarbij je flexibel kunt werken;
  • Affiniteit en passie hebt met eten en drinken, gastvrij en servicegericht bent.

Wij bieden jou

  • Een salaris van minimaal €13,- bruto per uur;
  • Een tijdelijk dienstverband bij Aethon voor een vast aantal uur per maand
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
  • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct en een van onze recruiters maakt graag kennis met je.

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.