Bijbaan Woonbegeleider

Uurloon € 12,63
Locatie Hilversum
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Steek jij graag je handen uit de mouwen en help jij graag mee om een huiselijke sfeer te creëren voor bewoners? Begin dan als woonzorgbegeleider/huiskamermedewerker in de ouderenzorg in Hilversum!

Je staat zelfverzekerd in je schoenen en je bent in staat om in groepsverband het overzicht te houden. Het is belangrijk dat jij tijdig opvangt waar jouw woongroep behoefte aan heeft, maar natuurlijk ook dat je daar op in kan spelen. Zo zal jij zelfstandig een groep begeleiden en assisteren bij, bijvoorbeeld het koffie/thee moment of het dineren. Verder vind je het leuk om actief bij te dragen aan de dagstructuur voor de cliënten. De eigen regie van de cliënt is ook jouw uitgangspunt. Daarnaast houd je ook de keuken op orde door onder andere online bestellingen te plaatsen en het schoonhouden van de ruimte.

De werktijden zijn tussen 07.30 - 20.30 uur. De locaties zijn goed bereikbaar met de auto of het OV vanaf Amsterdam of Almere.

Jouw talent

Voor deze functie zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten met affiniteit in de zorg. En verder:

  • Ben je flexibel inzetbaar op verschillende teams/afdelingen
  • Ben je empathisch ingesteld met een gastvrije houding
  • Heb je een zorgzaam karakter
  • Heb je een proactieve houding en kun je je flexibel opstellen in onverwachte situaties

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk dienstverband met een vast aantal uren per maand
  • De mogelijkheid om zelf je diensten in te plannen. Lekker flexibel!
  • Een bruto uurloon van €12,63
  • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
  • 25 vakantiedagen o.b.v. een full-time contract
Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp)

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.