Flex Planner

Salaris € 2088
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Als flex planner ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en medewerkers buiten de reguliere kantoortijden en ondersteun je de vaste planners van Aethon. Tijdens het contact via mail en telefoon zorg jij dat diensten worden ingevuld met onze flexibele studenten.

Hoe ziet je ochtend eruit?
06.00 UUR
Heerlijk rustig op kantoor! Geen rij bij de koffieautomaat, waar ook nog eens prima binnen te houden koffie uit komt. Je opent de mail om te kijken of er spoedaanvragen zijn en kijkt wat je zelfstandig kunt oplossen.

06.15 UUR
De eerste ziekmeldingen van vandaag komen telefonisch binnen. Je neemt ze aan en verwerkt ze in het planningssysteem. Je zoekt ad hoc vervanging voor de diensten en stelt de klanten hiervan op de hoogte.

08.00 UUR
Jouw collega van de vaste planning start met haar dienst. Je laat zien wat je al gedaan hebt en draagt een deel van de administratie over. Nu ga je nog proberen om een aantal diensten op te vullen.

08.30 UUR
Er staan nog een aantal mailtjes in de gezamenlijke inbox. Je kijkt welke jij nog kan beantwoorden en gaat pro-actief aan de slag.

09.00 UUR
Je bent al weer klaar met je dienst! Nu snel naar je (digitale) college.

Deze week heb je nog een vroege dienst en vrijdag werk je in de middag ook nog een paar uurtjes. Zo doe je meer ervaring op bij de reguliere planning en kan je ook daar bijspringen indien nodig.

Als flex planner ben je tussen de 8 en 16 uur per week beschikbaar. De diensten vinden door de weeks plaats en starten om 06:00 uur 's ochtends. De duur van de diensten verschillen.

Jouw talent

  • Je bent een assertieve en effectieve samenwerker;
  • Je signaleert uitdagingen, denkt in oplossingen en onderneemt actie;
  • Je houdt het overzicht en kunt goed prioriteiten stellen;
  • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau;
  • Je woont in de omgeving van Rijswijk en komt op eigen gelegenheid ( met de auto of fiets) naar kantoor, voor 6 uur 's ochtends is er namelijk nog geen openbaar vervoer;
  • Je zoekt een parttime baan tussen de 8 en 16 uur per week.

Wij bieden jou

  • Wij bieden jou een prettige werkomgeving met leuke, gezellige, gedreven collega's;
  • Een flexibel contract voor zeven maanden, met de intentie om langer samen te werken;
  • We investeren in jouw talent dat we samen verder gaan ontwikkelen.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.