Bijbaan Verpleeghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Een bijbaan in de zorg terwijl je nog studeert voor Geneeskunde, Verpleegkunde, Fysiotherapie of een andere zorgopleiding? Dat kan! Bij Aethon krijg je een training en bijbehorend certificaat. Met dit certificaat op zak kan je in de ouderenzorg aan de slag als zorgondersteuner. De ideale mogelijkheid om jouw theoretische kennis vanuit je opleiding om te zetten in praktijkervaring!

Werken in de zorg zonder diploma
Jij volgt via Aethon de cursus 'Basiszorg & Medicatie'. Middels deze cursus word jij namelijk in stroomversnelling bevoegd en bekwaam gemaakt om in de zorg als Helpende aan de slag te gaan. Daarmee kun jij straks hulp bieden aan ouderen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dit is een 4-daagse training waarin jij jezelf gaat ontwikkelen in de volgende handelingen:

 • Communiceren met de zorgvrager
 • Hulp verlenen bij het aan- en uitkleden
 • Hulp verlenen bij de toiletgang en wassen
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften
 • Medicatie toedienen en aanreiken (bijv. druppels en zalf)
Flexwerken in de zorg
Na de cursus heb jij jouw certificaat behaald om als Zorg assistent aan de slag te gaan. Jij word vervolgens in de praktijk tijdens de eerste diensten ingewerkt door een ervaren zorgprofessional. Daarna ben jij ready-to-go om flexibel ingezet te worden als verpleeghulp in de regio Amsterdam en/of Amstelveen bij verschillende locaties van een zorginstelling. Zo leer jij verschillende doelgroepen kennen. Je gaat aan de slag in de somatiek, psychogeriatrische zorg, revalidatie en eventueel de thuiszorg/wijkverpleging. Geen dag is dus hetzelfde!

Wanneer kun je werken?
De werkdagen zijn van maandag t/m zondag tussen 07.00 - 23.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Jouw talent

Je helpt graag mensen, je kunt goed zelfstandig werken, staat stevig in je schoenen en durft je grenzen aan te geven. En verder:

 • Gemotiveerd en met plezier aan het werk gaat
 • Minimaal 8 uur per week beschikbaar bent
 • Minimaal een zorg gerelateerde mbo niveau 3 studie volgt
 • Flexibel inzetbaar bent voor ochtend-, avond- en weekenddiensten
 • Het leuk vindt om op meerdere locaties te werken

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een bruto uurloon van €12,63
 • 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen
 • Een tijdelijk dienstverband voor een vast aantal uur per maand
 • Een Poolmanager om je ambities mee te bespreken

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.