Bijbaan Zorghulp

Uurloon € 12,63
Locatie Amsterdam
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Lijkt het je leuk om ouderen te helpen en daarbij de verzorging en de sociale zorg te combineren? Een afwisselende baan, waarbij jij drie tot vier cliënten tijdens een dienst helpt. Van wassen tot aan een dagje naar de dierentuin. Jij bepaalt zelf wanneer je beschikbaar bent, verricht dankbaar werk en krijgt er ook nog eens voor betaald!

Wat ga je doen?
Je gaat in de thuiszorg aan de slag in Amsterdam West en/of Zuid. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Tijdens jouw dienst ga je langs drie a vier cliënten en ondersteun je hen in de sociale zorg. Het gaat om cliënten die geen mantelzorger of sociaal netwerk hebben om op terug te vallen. Jij speelt hierin dus een belangrijke rol. Je plant leuke dagactiviteiten in, zoals een wandeling in het Amstelpark of een trip naar Artis of Pathé. Daarnaast ondersteun je de ouderen ook bij de persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken.

Training Basiszorg & Medicatie
Voordat je aan de slag gaat in de thuiszorg volg je de training Basiszorg & Medicatie. Dit is een 4-daagse training waarin jij bevoegd en bekwaam wordt gemaakt om de te werken als Helpende Plus in de ouderenzorg. De ADL zorg houdt in dat jij ondersteuning biedt aan ouderen bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen. Denk aan:

 • Aan- en uitkleden;
 • Aantrekken van steunkousen;
 • Ondersteunen bij de toiletgang en wassen;
 • In- en uit het bed verplaatsen en inzetten van tilliften;
Werktijden
Jouw werktijden van 07.45 tot 14.00 of tot 16.00 uur. Je geeft zelf in de My Aethon app aan welke dagen jij beschikbaar bent. Dit mogen andere dagen en tijden zijn per week. Hierdoor is het goed te combineren met jouw studie, sport en hobby's. Vervolgens maakt de planner de match tussen jouw beschikbaarheid en openstaande diensten van een zorginstelling.

Jouw talent

Je zet je graag in voor het welzijn van ouderen. Je bent empathisch, waardoor je jezelf goed kan inleven in de cliënt. Je bent geduldig en stelt jezelf proactief op om de cliënten te voorzien van de beste zorg. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je volgt een zorgstudie op MBO niveau 3/4, HBO of WO of je bent afgestudeerd. Denk aan studies, zoals Verzorgende IG, Verpleegkunde, Geneeskunde, Fysiotherapie, Medische Hulpverlening etc.
 • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar

Wij bieden jou

Tijdens het werken bij Aethon bieden wij jou:

 • Een bruto uurloon van €12,63. Dit is exclusief 8,33% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslagen!
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar);
 • De flexibiliteit om zelf je diensten in te plannen;
 • Een tijdelijk dienstverband voor een vast aantal uur per maand;
 • Een Poolmanager om je ambities mee te bespreken;
Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Violinie. Je kunt haar bereiken via violinie.subramaniam@aethon.nl of telefonisch via 06-11835403 (bellen of whatsapp).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 17 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten. 

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.