Helpende Plus Parttime Flex

Uurloon € 12,94
Locatie Haarlem
Opleidingsniveau HBO / MBO / Universitair

Jouw uitdaging

Ben jij gediplomeerd helpende plus en zoek jij een functie in de ouderenzorg waarbij jij zelf jouw uren mag inplannen? Scrol dan niet verder, want bij Aethon ben je op het juiste adres! Doormiddel van onze app geef jij namelijk zelf aan op welke dagen jij beschikbaar bent. Daarnaast werken wij niet met wekelijks vaste uren, maar maandelijks vaste uren zodat jij genoeg flexibiliteit hebt in de maand om de regie in eigen handen te hebben!
Je zult als helpende plus verantwoordelijk zijn voor de basis ADL zorg en medicatie. Dit houdt in dat je de ouderen helpt bij het aankleden, wassen, toiletteren, verschonen, maar dus ook bij het aanreiken en toedienen van medicatie (denk bijvoorbeeld aan oogzalf, zetpil, oordruppels). Hiervoor is natuurlijk ervaring en een diploma vereist!
Ochtenddiensten starten om 07.00 uur en avonddiensten duren tot 23:00 uur. De diensten variëren tussen 4 a 8 uur.

Jezelf door ontwikkelen? Dat kan!
Mocht je wat langer bij Aethon in dienst zijn als helpende plus (verantwoordelijkheid voor ADL en medicatie) bieden wij jou, in overeenstemming met de opdrachtgever, de mogelijkheid om door te groeien naar niveau 3 (verzorgende IG) waarbij je via onze interne training de verpleegtechnische vaardigheden kan leren en zo kan doorstromen naar een nieuwe uitdaging (en bruto-uurloon)!

Lijkt dit jou wat? Lees dan vooral verder!

Jouw talent

Je bent gediplomeerd helpende plus en hebt relevante stage en/of werkervaring. Daarnaast:

 • Heb je affiniteit met de ouderenzorg
 • Beschikbaar tussen 07:00 - 23:00
 • Ben je flexibel inzetbaar
 • Ben je woonachtig in de regio Haarlem, Heemstede, Ijmuiden, Bloemendaal of bent bereid om hiernaar toe te reizen.
 • Je bent afgestudeerd als helpende (niveau 2) in de zorg (met aantoonbare ADL ervaring) en bent bereid om een medicatiecursus te volgen zodat je als helpende plus kan starten via Aethon om een nieuwe uitdaging aan te gaan

Wij bieden jou

Naast de flexibiliteit om je eigen uren in te vullen bieden wij jou:

 • Een bruto uurloon naar werkervaring conform CAO VVT FWG30 voor helpende plus startend vanaf 12,94 tot 17,36 bruto per uur (exclusief vakantiegeld)
 • Toeslagen die oplopen tot wel 160%!
 • 8,33% vakantiegeld en ook nog eens reiskostenvergoeding
 • Vakantiedagen naar rato (fulltime is 25 dagen per jaar)
 • De flexibiliteit om zelf jouw beschikbaarheid in te vullen in de Aethon app, wel zo handig!
 • Een tijdelijk contract voor een vast aantal uren per maand
 • Een Poolmanager om samen met jou vorm te geven aan je carrière
Heeft onze bijbaan jouw interesse gewekt om te assisteren in de zorg? Solliciteer dan direct en één van onze recruiters maakt graag telefonisch of digitaal kennis met je.
Je kunt voor vragen ook altijd contact opnemen met onze recruiter Noleen van Ingen. Je kunt haar bereiken via noleen.vaningen@aethon.nl of telefonisch via 06-29071286 (bellen of whatsappen).

Over Aethon

Aethon verbindt al meer dan 16 jaar gedreven talenten aan betekenisvol werk in de zorg, het onderwijs, de kinderopvang, bij gemeenten en woningcorporaties. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met relevante trainingsprogramma’s. Zo verzekeren wij opdrachtgevers van continuïteit in hun organisatie en begeleiden we talenten bij de start van hun carrière.

Met twee sterke merken, Aethon en Samen Professionals, zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.  Dit doen we o.a. door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ die recentelijk onderdeel is geworden van de Aethon Groep.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Ook als professional kun je dus bij ons terecht, mijn collega's van Samen Professionals kijken graag met je mee; neem hier een kijkje op de website
Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij zijn Aethon, de werkgever van talent. Aanmoedigers van ontwikkeling.