HR medewerker parttime

Salaris € 2300
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau HBO / MBO

Jouw uitdaging

De Aethon Groep is werkgever van talenten en professionals. Als organisatie zijn we, net zoals de markten waarin we actief zijn, altijd in beweging. Als HR medewerker draag jij direct bij aan onze primaire processen. Herken jij jezelf in de volgende omschrijving? Je bent nauwkeurig, communicatief vaardig en hebt een can-do mentaliteit. Je zal je elke dag in zetten om alle talenten en professionals mee te nemen in onze 9+ beleving. Klinkt dat interessant? Lees snel door!

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:
Je komt te werken binnen het team Shared Services. Onze Shared Services ondersteunen de vestigingen bij het verwerken van de in-, door- en uitstroom van talenten, professionals en zzp-medewerkers. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de administratie van onder andere:
• Het verwerken en opstellen van plaatsingsovereenkomsten en arbeidscontracten;
• Het controleren van de tijdregistratie en declaraties;
• Het compleet maken van dossiers.

Wat komt er nog meer bij kijken?
Je beantwoord inkomende telefoon en mail. Daarnaast ben je vraagbaak voor de interne organisatie, professionals en opdrachtgevers. De medewerkersbeleving staat binnen onze dienstverlening centraal, samen werken we naar een 9+ organisatie.

Hoofdkantoor Rijswijk
We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Arnhem, Eindhoven en Zwolle en een hoofdkantoor in Rijswijk (jouw werkplek waar je ook regelmatig te vinden zal zijn). Je werkt in een modern kantoorpand met meer dan honderd collega’s, die met elkaar zorgen voor een bruisende sfeer vol energie (dat zegt iedereen natuurlijk, maar bij ons is het écht zo!). De cultuur is daadkrachtig en gedreven. We geloven dat het altijd beter kan. Ons pand aan de Braillelaan is prima bereikbaar, uiteraard voorzien van érg goeie koffie en elke dag vers fruit.

Jouw talent

In deze rol is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, je schakelt intern met verschillende afdelingen en heb contact met talenten en professionals. Daarnaast komt er veel op je af, het is belangrijk dat je oplossingsgericht bent. Je wil graag nieuwe dingen leren en bent intrinsiek gemotiveerd om processen beter te maken. En verder:
• Ben je beschikbaar voor 16 tot 32 uur per week
• Beschik je over hbo-werk-en-denkniveau
• Ben je een gezellige collega

Wij bieden jou

Een omgeving met enorme uitdagingen en kansen om te groeien. Jij krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid waar het belangrijkste doel is om mooie resultaten te behalen. Daarnaast krijg je:
• Een fulltime salaris tussen de € 2.000,- en € 2.500,- euro (afhankelijk van jouw ervaring)
• Een contract voor bepaalde tijd
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, onbeperkte vakantiedagen, en een pensioenregeling etc.
• Deelname aan het Aethon Interne Opleidingstraject (de Aecademy) dat je opleidt tot een volwaardig vak volwassen professional
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf; combinatie van op kantoor werken en thuiswerken is mogelijk.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze zorgopleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers door het hele land. We leiden onze talenten op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - en met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.