Business Controller

Salaris € 6000
Locatie Rijswijk
Opleidingsniveau Universitair

Jouw uitdaging

De Aethon Groep blijft groeien en daarmee ook de financiële afdeling. We werken aan een complete redesign van data-gedreven systemen, geautomatiseerde processen en investeren ook in de samenstelling en groei van ons team. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Business Controller. Heb jij 5 tot 8 jaar werkervaring en ben jij toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wil jij naast je reguliere werkzaamheden ook graag bezig zijn met procesoptimalisatie en digitalisering? Dan is dit echt een functie voor jou!

Wat ga je doen?
Je werkt aan maandelijkse rapportages en analyse van de bedrijfsresultaten die ervoor zorgen dat je juiste beslissingen kunnen worden genomen. Je houdt je bezig met businessplannen, doelstellingen en projecties waarvoor je de scenario’s beheert in ons datawarehouse.
Als een belangrijke businesspartner voor de organisatie ondersteun je commercie, de business units en de directie met betrekking tot calculaties en rentabiliteitsanalyses. Tot slot ben je bezig met allerlei pricingvraagstukken; b.v. voor aanbestedingen, CAO-indexaties en contractuele verrekeningen ten behoeve van onze facturatie.
De Business Controller rapporteert aan de CFO en opereert binnen een groep van 5 controllers die onderling de werkzaamheden afstemmen. Hierdoor houdt je je ook bezig met Financial- en Corporate Control aangelegenheden, waardoor jij je verder kunt ontwikkelen.

Wat komt er nog meer bij kijken?
In deze veelzijdige en dynamische rol weet jij precies hoe de business presteert, waar bijgestuurd moet worden en presenteer je dit gevraagd en ongevraagd. Jij bent op de hoogte van alle ontwikkelingen onze business. Als Business Controller heb je een kritische houding en beschik je over een uitstekend analytisch vermogen en een sterke overtuigingskracht.

Jouw talent

• Je hebt een afgeronde WO opleiding in financiële of bedrijfseconomische richting, bij voorkeur ben je RC;
• Je hebt meerdere jaren werkervaring binnen groot MKB/corporate;
• Je bent ondernemend met een positief kritische houding en wil meegroeien met onze ambitieuze plannen, maar neemt ook ervaring mee waar wij van jou kunnen leren;
• Je bent gewent aan strakke planningen en levert binnen de deadline;
• Je draagt bij aan de positieve werksfeer binnen ons ambitieuze team.

Wij bieden jou

• Een fulltime baan in een informeel team dat barst van ambitie en energie;
• Onbeperkt verlof, bij De Aethon Groep kennen we een flexibele verlofregeling, zo kan jij je werk en privé optimaal in balans houden;
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract;
• De gezelligste bedrijfsuitjes en feestjes;
• Je gaat onderdeel uitmaken van een snelgroeiende organisatie. Op basis van performance, ondernemerschap en resultaten krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en door te groeien.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.