Recruiter Talenten

Salaris € 2800
Locatie Zwolle
Opleidingsniveau HBO

Jouw uitdaging

Als Recruiter bij Aethon ontwikkel jij jezelf tot een professional. Jij krijgt energie van het bepalen van onze wervingsbehoefte, het opzetten van campagnes met marketing, het aangaan van samenwerkingsverbanden met studieverenigingen en het voeren van gesprekken! Heb jij daarnaast een commerciële drive en ben je resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Recruiter ga je op zoek naar hoogopgeleide talenten voor diverse (bij)banen in de zorg, de publieke sector en/ of het onderwijs en de kinderopvang. Samen met je collega recruiters ben je verantwoordelijk voor het invullen van de vraag van onze klanten. Jullie stellen een strategische planning op en maken doelgroep-analyses. Samen met onze marketingafdeling zet je campagnes op, ga je samenwerkingsverbanden aan met bijvoorbeeld studieverenigingen, zorg je voor aansprekende vacatureteksten en kom je via slimme wervingsstrategieën in contact met de juiste kandidaten. Uiteindelijk ben jij degene die verantwoordelijk is voor het enthousiasmeren, selecteren, aannemen en plaatsen van de kandidaten. Daar word je ook op afgerekend, onze klanten rekenen tenslotte op je! Ben je succesvol? Dan zijn er binnen Aethon volop doorgroeimogelijkheden!

ONTWIKKELING
Aethon ontwikkelt zich snel, uiteraard nemen we jou hier in mee. In onze eigen Aethon Aecademy zetten wij alles in op jouw talenten. Je wordt uitgedaagd om uit je dagelijkse werkzaamheden te stappen en je verder te verdiepen en specialiseren. Heb jij de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen? Wij bieden je de kansen, we vragen jou om deze kansen met beide handen aan te pakken!

Jouw talent

Wie ben je?
Je bent iemand die enthousiast is over het recruitmentvak en hierin graag wil doorgroeien. Je bent authentiek, kan je goed inleven in onze doelgroep, bent niet bang voor targets en regelt het gewoon vaak nét even anders: origineler, slimmer en effectiever. Daarnaast:

  • Ben je iemand met HBO werk- en denkniveau en ben je fulltime (minimaal 36 uur) beschikbaar
  • Heb je al wat werkervaring opgedaan in een commerciële omgeving
  • Ben je authentiek en kun je je goed inleven in onze doelgroep
  • Heb je een hoog energieniveau en wil je iedere dag beter worden in je vak

Wij bieden jou

  • Een fulltime baan met een tijdelijk contract en uitzicht op onbepaalde tijd;
  • Een fulltime salaris tussen de €2500 - €3000 (afhankelijk van jouw ervaring);
  • Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onbeperkte vakantiedagen, laptop, telefoon en een goeie pensioenregeling;
  • Deelname aan het Aethon Interne Opleidingstraject (de Aecademy) dat je opleidt tot een volwaardige vak volwassen professional;
  • Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Over Aethon

Met drie sterke merken (Aethon, Samen Professionals en SVOZ) zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en de kinderopvang. We creëren duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar je écht het verschil kunt maken. Dit doen we onder andere door nieuw talent en professionals op te leiden via onze opleider SVOZ.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct - met de juiste kennis - aan de slag kunnen.
Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.